keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Työläämpi treeni ja uusi ruokavalio

Tänään treeni tuntui hieman työläämmältä kuin aiemmin, tosin johtui kenties viikonlopusta.. Taikka eihän se aina voi sujua 120 lasissa. Vireystilaan ja tuntumaan nähden annoin silti 105%, vaikka välillä teki niiiiiin mieli luovuttaa kesken, jostain kummasta kuitenkin, sen luovuttamisen kynnyksellä, kaivoin itsestäni vielä lisää ja tein loppuun asti ja yritin aina edellistä toistoa enemmän..
Paljon hikeä ja tuskaa teki, mutta päällimmäiseksi jäi silti ihan hyvä fiilis, IHAN hyvä siksi, että olisin toivonut vireystilani paremmaksi, niin olisi voinut kulkea vieläkin paremmin... Noh, hyvä näin, ei se huono treeni silti ollut. :) Huomenna uudestaan!

Tosiaan, sitten niihin ruoka-asioihin. Sain pt:ltä uuden ruokavalion ja sitä tässä on yritetty saada kulkemaan.. Ruokailukertoja ja ruokaa on noin 3x enemmän, kuin mihin olin tottunut (tosin söin aiemmin tosi vähän ja harvoin). Pitäisi siis syödä 3h välein, eli 6x/päivä. Nyt siis jääkaappi/pakastin on täytetty maitorahkalla, maustamattomalla jogurtilla, raejuustolla, kananmunilla, kalalla, kanalla, kasviksilla, tuoreilla vihanneksilla.. Lisäksi löytyy täysjyväpastaa/-riisiä, aamupuuroon hiutaleita, täysjyvänäkkäriä, tuoreita hedelmiä..

 


 Nyt siis opettelen syömään kunnon aamupalan, myös sitä puuroa..Välipalaksi syön lähestulkoon samaa, kuin mitä mulla oli ennen töissä "lounaana", lounaat ja päivälliset on isompia kuin ennen ja ja.. Ja eniten "tuskaa" tuottaa opetella juomaan vettä niin paljon kuin pitäisi.. En siis oo ollu todellakaan mikään ahkera juomaa ja nyt pitäis juoda vettä, ja paljon! huoh..Tarkempaa kertomusta siitä, mitä mun pitää syödä, en taida tähän kirjoitella, ellei joku sitä erikseen toivo, koska en usko ketään niin paljon kiinnostavan.. :D

Näin alkuunsa meinaa olla vähän vaikeuksia.. Esim tänään nukuin (vapaapäivä) niin pitkään, että varsinainen aamupala ja välipala jäi välistä ja söin yhdistetyn aamupala/lounaan ennen treeniä ja eilen ei pystynyt kaikee syömään päivällisellä ja oli pakko jättää iltapala välistä, kun en pystynyt syömään enää.. Noh, mutta kunhan nyt ensin oppisin syömään oikeesti 3h välein ja lisätä tuota ruokaa päiväpäivältä.. :P Näin ruokaa rakastavana, on hyvin hassua, että valitan, että "onks pakko syödä näin paljon" :D Tähän ruokavalioon kuitenkin kuulema tottuu jo viikossa..

Ongelmansa kullakin :D

Loppuun lisään vielä kuvia viikonlopun Turku-Tukholma-Turku reissusta.. Kiteytettynä: kivaa oli, mutta nyt pistetään treenin ja uuden ruokavalion myötä uusi vaihe silmään! :)


 


 
                                              Lopuksi Benjikin ilahduttaa "voimailullaan" ;) Mukavaa viikonloppua ja ihanaa tulevaa ystävänpäivää! <3

-VipeR

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Ja linnaakin pääsitte ihailemaan, vautsi vau :D Ihanaa ystävänpäivää vielä täältäkin kautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti! :) Hyvää ystävänpäivää sinnekin <3

      Poista