tiistai 25. helmikuuta 2014

Bodybalance testattu!

Lauantaina siis töiden jälkeen suuntasin kiireesti keskustaan, jotta ehtisin Bodybalance tunnille(LesMills-konsepti).

" BODYBALANCE® on joogaan, pilatekseen ja tai chiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. BODYBALANCE® vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, parantaa tasapainoa ja liikkuvuutta, vähentää lihaskireyksiä ja stressiä, parantaa ryhtiä, sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa, parantaa keskittymiskykyä ja kykyä olla läsnä tässä hetkessä." (lähde)

kuva täältä

Kiinnosti siis lähteä taas jotain uutta testaamaan ja eipä tuo pettymys ollut. Suurin osa liikkeistä oli juuri selllaisia, jotka koin itselleni tarpeellisiksi. Venytyksiä juuri niihin, missä mulla on kireyksiä ja vahvistavia niihin, missä mulla on heikkouksia.. Eli tunti osui mulle kyllä kuin nakutettu! Tosin, osa liikkeitä oli sen verran haastavia tällä meikäläisen olemattomalla kehonhallinalla, että meinas olla vaikeuksia, enkä ihan kaikkia pystyny puhtaasti tekemään. Mutta sekin kehittyy tekemällä! :) Hyvän kevyen hien sai pintaan kuitenkin, kun yritti pitää asennot koossa ja keskittyä. Vatsalihaksia en yksinkertaisesti kyennyt tunnilla tekemään, kiitos edellispäivän Fustran ;D

Todennäköisesti siis tuonnekin ehkä eksyn uudelleen :) Eli koin itselleni tarpeelliseksi, hauskuudesta en vielä osaa sanoa.. Ehkäpä sekin löytyy enemmän, kun kehittyy ja pystyy paremmin tekemään.. :P

Pikkuisne palaan perjantaihin.. Perjantain Fustra meni melkoisen kevyesti.. Ei siis ollut sitä tuskaa ja hikeä niin kamalassa mittasuhteessa, kuin alussa.. :D Tuntui silti, en sitä sano.. Mä oon sellanen, että mua harmittaa treenin jälkeen jos se ei oo oikeesti tuntunu kunnolla..Siksipä pyysin PT:ltä pientä tehonlisäystä seuraavaan treeniin..Ihan vain siis 5% ;)

Fustran jälkeen käppäilin pitkästä aikaa reittiä, josta ammattikoulu/asuntola aikana kuljin harva se päivä, mutta viime kerrasta on kulunut jo tovi.. Tuli hassu olo kun kävelin tuosta.. Ihan kuin siitä, kun olin 16v, olisi vain pieni hetki.. :)"uutena" reitille on ilmestynyt frisbeegolf rata..

 Palaan pian! Uusi tunti taas testattu ja tänään saatu fustrassa sitä, mitä tilasin.. ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!!

-VipeR


2 kommenttia:

  1. Balance, mun suuri suosikki! Just ihanaa, kun oppii jyvälle, ja voi vaan keskittyä omaan kehoon ja siihen rentoutuneeseen tilaan, joka siellä salissa vallitsee. Balance vaatii muutaman käynnin, ennen kuin voi mun mielestä sanoa, että tykkääkö vai ei :) Mut hyvä että jo ekalla kerralla olit sen puolella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytynee käydä pari kertaa niin josko mäkin löytäisin sen rentouden..Kaveri kun kanssa kehu sitä, kuinka saa rentoutua ja ottaa aikaa itselle..Mulla riitti hommaa jo pysyä kärryillä, mikä suunta, käsi tai jalka ja yrittää pysyä pystyssä.. :D Mutta liikkeet oli kyllä hyödyllisiä, joten uskon meneväni uudestaan..:)

      Poista