torstai 6. helmikuuta 2014

Testejä, treenit ja asennetta!

Heip!

Tänään oli taasen pt:n kanssa tapaaminen.. Ekaks tosiaan käytiin kehonkoostumusmittauksessa, joka ei todellakaan antanut mitään nättiä lukemia..hyi! No, niistä lähdetään työstämään.. Sen jälkeen oli "testit", jotka meni kutakuinkin näin:

-yhdenjalan seisonta: tulos 90sek (max)
-Sivutaivutus (senttilukemaa en saanut, mutta molemmin puolin sama)
-seinää vasten istunta jalat 90 asteen kulmassa: tulos 30sek (jäätävä hapotus etureisissä)
-muunneltu punnerrus (läpsy-punnerrus(miesten)-läpsy-punnerrus, aikaa 40sek): tulos 4, tosi rankka liike!

Lupasin, että ensi kerralla näittenkin tulos on parempi! :)

Sitten kerettiin vielä vetästä puolen tunnin fustra.. Liikkeet tuntu tänään jokseenkin paljon vaikeammilta..lihaksissa oli tuntuma vielä edellisestä kerrasta ja esim. lapaluiden väliä hapotti jo parin liikkeen jälkeen. Kuulema osin johtuu siitäkin, että joka kerta kun osaan aktivoida "asetukset" paremmin kohilleen, liike tuntuu rankemmalta..

Olen iloinen siitä, että olen löytänyt motivaationi ja henkisen tsempin ihan eri tasolle, kuin aiemmin. Aiemmin jotain liikettä tehdessä, esim. vatsapitoa, olisin luovuttanut siinä vaiheessa kun alkaa hapottaa. Nyt vaan puren hammasta ja jatkan ja jatkan ja harmittelen jos en saa pidettyä asentoa yllä tai tehtyä sarjaa loppuun asti..Vaikka pt kehuikin mun asennetta ja tekemisen meininkiä, niin silti mua itteeni ärsyttää ettenkö muka pysty parempaan.. Okei, hiljaa hyvä tulee ja tiedän, että joka kerta pystyn parempaan! Lupaan pystyä parempaan joka kerta!! :)

Hyvät filikset siis jäi tästäkin! :) Sain myös "kotitehtäviä" reisien/pakaroiden/lonkankoukistajien venyttely joka toinen päivä + niitä ah,niin kivasti polttelevia lantionnostoja niin ikään joka toinen päivä.. :)

.
weheartit.com
                 

Kotia päästyä nappasin ovelta koiran matkaan ja kävin sitä juoksuttaan tuolla mehtässä. Lumiturpa nauttii niin kovasti tuosta lumesta, että oikein naurattaa :D

lumiturpa<3

Huomenna heitetään vapaalle ja suunnataan Ruåttin laivalle. Lauantai-iltana jäädään vielä Turkuun hotelliin ja aateltiin käydä tsekkaamassa Turun yöelämääkin, kun eipä oo tullu siellä käytyä.. Ihan rennosti aion siis viettää tämän viikonlopun! Pt:kin "antoi luvan" syödä ja juoda mitä lystää, maanantaina alkaakin sitten uusi ruokavalio!! En nyt kuitenkaan aio mitään överiksi heittää, vaikka vapaalle lähdenkin, mutta en aio myöskään potea huonoa omaatuntoa mahdollisesta mansikkamargaritasta tai viinilasillisesta! :)


Mukavaa ja rentoa viikonloppua ihan jokaiselle!! :)

-VipeR =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti