torstai 6. kesäkuuta 2013

What I really want?

Pohdiskelin tulevaisuuden haaveitani ja sitä, kuinka paljon työtä noiden unelmien eteen on tehtävä.. Kirjoitan ne julkisesti ylös, sillä silloin ne konkretisoituvat oikeiksi ja kun näen ne kirjoitettuna edessäni, uskon niihin enemmän.. Sydämeni oikein pakahtuu ajatuksista, joita nämä haaveet saavat aikaan.. Huoh.. :)

Ihminenhän haluaa vaikka ja mitä ja mikään ei koskaan riitä.. Nyt en aio pohtia siis mitään "haluan lottovoiton  " (vaikka haluaisinkin :D) tai "huvilan Hollywoodista" ja "David Beckhamin".. Vaan siis oikeasti saavutettavissa olevista haaveista, joista ainakin osan AION toteuttaa, vaikka se vaatisi verta, hikeä ja kyyneliä..Olen siihen valmis! Niin kova on tahtoni!

Paikan fysioterapia-opiskelijaksi

Olen siis hakenut jo muutaman kerran, vielä ei ole tärpännyt..Osasyy urheiluhierojakoulutkselleni oli siis tämä haave. En aio luovuttaa. Haluan sinne kouluun!!

Kalevan kisat 2014

Haluan itseni ja tällä hetkellä tuon selkäni siihen kuntoon, että saadaan kunnon treenitatsi päälle ja sitten se on kovaa työtä, ja niitä verta, hikeä ja kyyneliä. Tämä on yhdessä uuden valmentajan kanssa asetettu tavoite, joka motivoi mua niin lenkillä kuin puntilla.. Lenkillä jos/kun iskee hapotus tai laiskuus tms. ajattelen "luuletko tällä tavalla pääseväs Kalevan kisoihin, tai mihinkään..?" Ja johan kummasti jalka nousee ja kipu unohtuu! Aluksi ajatus oli ihan ajatusleikkiä, mutta koska olen kunnianhimoinen ihminen, tästä on tullut jollain tapaa pakkomielle..toisaalta se on pirun hyvä, koska tyyliini kuuluu toisinaan luovuttaa kun hapottaa tai tuntuu pahalta..Nyt ei!

-10kg

Kilomäärä ei ole ihan niin justiinsa tuon kymmenen, mutta mun ikuisuusprojekti.. Saada nuo ylimääräiset liikkumattomina vuosina kertyneet kilot pois. Päätavoite tässä projektissa on puhtaasti olla tyytyväisempi  peilikuvaan.. Tällä hetkellä oikeasti välillä vihaan peilikuvaani.. Mikään vaate ei istu tai mahdu..kiristää ja puristaa ja makkarat näkyy jne jne.. Kuulostaa tutulta? Tiedän mitä pitäisi tehdä..Ruokaremppa! Siitä ja mun toivottoman huonosta itsekurista nuo kilot on kiinni..karkit, pullat, siiderit jne.. Pitäs vaan OTTAA ITSEÄÄN NISKASTA KIINNI! Tiedän! 

Uusi, kiva asunto

Ollaan katseltu ja kierrelty asuntoja..Rivarikämppää siis, mutta vielä ei ole tärpännyt.. Pidetään lippu korkealla!

Koira

Mulla on ihan hirvee hoivavietti ja koirakuume..Tää kaupungissa asuminen ja epäsäännöllinen työ ja elämänrytmi ei vaan oo paras mahdollinen aika ja paikka sille...MUTTA KU MÄÄ HALUUN!! 

Oppia antamaan itselleen armoa

Myönnän, olen välillä todella ankara itselleni! Yritän koko ajan opetella armahtamaan itseäni ja oppimaan että jokainen tekee virheitä ja ne kuuluvat elämään! Välillä pitää muistaa myös relata! :)

Tasapainoinen, onnellinen elämä!

Kaiken alku ja juuri ja päätavoite! Olen kyllä elämääni tyytyväinen, mutta niin paljon on vielä saavutettavaa, nähtävää ja koettavaa.. Päivä kerrallaan, hyviä valintoja tehden! Toki välillä täytyy myös osata repäistä, siitä ne onnelliset ja ikimuistoiset kokemukset syntyy!


Haaveita olisi kilometrin mittainen lista, mutta tässä nyt muutama tällä hetkellä tärkein ja merkittävin minulle itselle! 

Millaisia haaveita teillä on?

-VipeR

ps: Vähän kesäisempi ja pirteämpi ulkoasu..Mitä tykkäätte?


Large
Kuva joka kiteyttää kaiken! täältä
                          

4 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä tavoitteisiin ja unelmiin! :) lupaan hihkua ja hurrata telkun ääressä, kun oot Kalevan kisoissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tsemppiä tässä tarvitaankin! :) Minä lupaan hihkua ja hurrata jos jonain kauniina päivänä kisoihin oikeuttava raja ylittyy, se jo itsessään on suuri haave, saati sitten itse kisat.. :) Saapi nähä kuinka käy..

   Poista
 2. Ekkai sä tosissas haaveile pekhamista??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyseinen hlö iske muhun.. :D tää oli tällasta yleistettyä sarkasmia ;)

   Poista