keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Valoa tunnelin päässä..Ehkä..?googlesta
Tosin lähes pohjalle vajoamisen jälkeen..
Viimenen viikko on rampattu lääkärissä x2, fyssarilla x2 ja röntgenissä.. Ja ens maanantaihin asti saikulla.. Viime viikolla tosiaan kävin sitten siellä fyssarilla joka teki kaikenmaailman liiketestejä jne..Hän siinä sitten tovin tutkittuaan ja teetettyään mulla yhtä sun toista pudotti sen pommin mitä olin kaikkein eniten pelännyt...
Vaikuttaa välilevyongelmilta..välilevynpulllistumaa tarkalleen ottaen tarkoitti.. Tai toki voi olla kyseessä nikamansiirtymä yms.. Mutta SE, mitä eniten olin pelännyt... Vielä kun oireet oli niin kovat ja kivut sietämättömät.. Aloin maalailemaan piruja seinille ja tuntui että elämä on OHI.. KAIKKI viedään multa... En voisi tehdä kumpaakaan työtäni, en kykenisi fyssarikouluun, joutuisin kokonaan lopettamaan harrastukseni ja unohtamaan kilpaurani.. Menis kerralla työt,haaveet ja harrastukset... Tuntui siltä että maailma kaatuu niskaan ja elämältä putosi pohja...Tältä tuntui viime viikolla.. (kuva googlesta)

No, tästä lähdettiin sitten hoitamaan...Todennäköinen pullistuma oli siis taakse ja oikealle sivulle.. Eteentaivutus kiellettiin ja piti kulkea ryhti ylikorostettuna, siksi iskettiin teipit selkään(estämään liikkeen eteen), nukkua vasemmalla kyljellä "rulla" kyljen alla (hyvin epämukavaa) ja tehdä tiettyjä liikkeitä joka toinen tunti.. Okei, suostuin tekemään ihan mitä vain, jos se edesauttaisi... noin 80-90% välilevyn pullistumista siis pitäisi parantua itsestään liikehoidolla jne.. Pari päivää kipu olikin pienempi, sitten taas samanlainen..

Sunnuntaina menin kokeilemaan yövuoroon joka sujui..no..siinähän se..ei ihan  mallikkaasti ja kivuttomasti kylläkään... Mutta kun unien jälkeen heräsin...Jalat ei akntanu ja kipu oli niin helvetillistä ja jatkui ja jatkui..asennosta tai lääkkeistä huolimatta..Tuntuu että selkä katkeaa ja jalkoja reitään irti..tuntuu että kuolen siihen paikkaan... Töihin soitin etten tule toiseksi yöksi ja lääkäriin, että tarvitsen saikkua.. Seuraavalle päivälle sain ajan sitten... Noo..tiistai aamuna heräsin ja.... EI MITÄÄN!!! MITÄ *****?!? Selkään ei koskenut juuri lainkaan...jalkaan tosin eti hermoa senkin edestä...mutta mihin se oli kadonnut?? Kerroin siitä lääkärille ja kirjoitti kuitenkin loppuviikon saikkua ja uuden ajan ensi viikolle, kun röntgen kuvien lausunto olisi tullut ja katsotaan jatko... Sama juttu tänään...ei juurikaan kipua selässä, jalassa hermosärky..

Aamulla kävin fyssarilla joka antoi uudet jumppaohjeet, tällä kertaa hermokudoksen venyttämiseksi, jotta saataisiin hermosärky pois.. Sanoi että mulle tapahtunut oli yleistä, eli paranemisprosessin jossain vaiheessa kipu yltyy helvetilliseksi ja yhtäkkiä katoaa.. Sanoi tosin, että mun selkä ja sen tilanne on silti melkoisen eriskummallinen :D No mutta hyvä näin.. Näytti jopa vihreää valoa lähteä pikkuhiljaa (parin viikon päästä) salille ja näytti mitä liikkeitä mun olisi siellä hyvä tehdä.. siis USKOMATONTA!!! :) <3

Sitten kävin vielä röntgenissä, joista lausunto tosiaan ensi viikolla... Mutta näin.. Alkaa siis elämä hymyilemään..tai ainakin toivoni ja uskoni parantumiseen on korkeampi ja elämä sai jälleen pohjan alleen.. Huh, mikä helpotus!  Tosin vielä pitää olla varovainen..ei voi ilakoida liikaa..Se voi äityä jopa huomenna samanlaiseksi pahaksi..Ja uusiutuminen on hyvin yleistä.. Nyt vaan siis noudatettava jumpparin ohjeita tarkasti!  MINÄ AION VOITTAA TÄMÄN VAIVAN!!!! (vaikka meinasin jo sille antaa elämäni)..

Nyt tuntuu kutakuinki tältä.. :) (googlesta)
Että näillä mennään..!

Aurinkoista loppuviikkoa! Nauttikaa helteistä! ;)

<3: Iloisempi VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti