lauantai 29. kesäkuuta 2013

Siinä se nyt on!!Yksi haaveeni, josta jo aiemmin kirjoittelin, on nyt täyttynyt.. Viimeiset kolme viikkoa on tätä "valmisteltu" ja pariin kertaan käyty katsomassa.. Mutta siinä se nyt on: Saanen esitellä, Rakas Benji<3

Kotimatka sujui mukavasti, pennun lähinnä nukkuessa..Pari pysähdystä pidettiin ja pääsi uusia tuttavia haistelemaan.. Kotiin kotiutui niin mukavasti, että innostui leikkimään. Etenkin pallo oli sille mieluisa.. Nytpä tuo vetelee nätisti hirsiä raskaan päivän jäljiltä tuolla omassa kopissaan.. Ihana pikkuinen <3
Ja tiedän että tähänkin löytyy niitä epäilijöitä (jopa läheisistäni), jotka ovat sitä mieltä, että kannattaako nyt ottaa koiraa kaupunkiin ja kerrostaloon ja onko nyt mitään järkeä, niin loppujen lopuksi, se ei ole heidän ongelmansa! Olen halunnut koiraa jo kauan ja tiedostan sen mukana tulevan vastuun ja olen sen valmis ottamaan! Tämä koira kuitenkin lopulta ns. antaa enemmän kuin ottaa! Kiitos ja näkemisiin! ;)

<3: Onnellinen koiranpennun omistaja VipeR


2 kommenttia:

 1. Oi ku sulonen koira! :) Oon kyllä sun kanssa samaa mieltä, että on jokaisen oma asia, kun hankkii koiran kerrostaloon ja mun mielestä siinä ei oo mitään väärää =)

  Lueskelin tässä mielenkiinnolla sun blogia, ja kirjotat todella hyvin! Utelias kun oon, niin kysäsenkin että harrastatko siis moukarinheittoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä..ja ainakin toistaiseksi on mennyt hyvin tuon pennun kanssa ja kauppareissut yms. voi tehdä ilman että se huutaa kotona ollessaan..En siis itsekään näe tässä ongelmaa :)

   Kiva jos tykkäät! :) Ja joo, moukaria oon heitellyt pienestä pitäen, nyt muutaman vuoden tauon jälkeen olen tehnyt paluuta lajin pariin ja kisoihin oli tarkoitus palata jo tänä kesänä, mutta terveysongelmien takia siirtynee ensi kesään..

   Poista