torstai 20. kesäkuuta 2013

Riks, raks ja POKS!

Sano selkä!
Ensin tuo selkä on estänyt treenauksen ja nyt se esti myös työnteon.. Tiistain työpäivä keskeytyi lääkärille lähtöön.. Mutta kerrankin oli lääkäri joka teki asian eteen jotain.. Sain vahvemmat kipulääkkeet (kolme tulehduskipulääkekuuria jo syönyt, ilman tuloksia) ja vihdoin ne lihasrelaksantit, jotka tosin tuppaa väsyttämään aikalailla, mutta toivottavasti niistä olis apua.. Sen lisäksi sain tälle päivälle ajan fysioterapeutille JA ensi viikolle kuvauksiin!! Josko tähän nyt alkas tulla joku selvyys..menee nimittäin lievästi sanottuna pikkuhiljaa hermo!!!

Että tällasta täällä... Nyt onneks juhannus vapaata..Sunnuntaina meen kokeilemaan yövuoroon, mutta jos ei onnistu töissä olo, niin lääkäri lupas kirjottaa sairaslomaa..Great! En todellakaan haluais olla saikulla!

Kaikkein eniten pelkään, että mun urheilut loppuu tähän..Juuri kun olen saanut hienon uuden alun, niin pelkään että se kaikki viedään multa pois, enkä voi enää ikinä heittää.. :/ Ainahan pitää toivoa parasta, mutta myös pelätä pahinta.. Huoh!

Onneksi tähän päivään mahtuu jotain mukavaakin.. Toinen veljeni lähti juuri ihka ensimmäiseen ultraäänikuvaukseensa katsomaan pienen pientä ihmisenalkua..Oli kyllä levoton ja hermostunut tuleva isi tässä pyörimässä..Sanoikin, että ei tiiä jännittääkö vai pelottaako enemmän.. :D Voi toista! <3

Ja itse menen tänään "valmistelemaan/varmistelemaan" tätä edellisessä postauksessani hehkuttamaani haavetta.. :)

Sitten mennäänkin juhannuksen viettoon tuonne maalle..Ohjelmassa olis veneilyä ja kalastusta, tuttavan 50v juhlat, grillausta yms. Rauhallisissa merkeissä siis menee.. :) Ja lääkityksestä johtuen myös kuivissa ;D

Kuinkas te vietätte juhannustanne?

-VipeR

1 kommentti:

  1. Luen vähän jälkijunassa täällä näitä. Toivottavasti sun selkä on jo parempi ja velipojalle hurjasti onnea. :)

    VastaaPoista