tiistai 4. kesäkuuta 2013

juhlia, juhlia ja töitä

Valmistujaiset kavereiden kesken juhlittu ja kesän ainoa vapaa viikko lusittu.. Muutaman hieronnan kävin tekemässä ja parina päivänä ehdin tuohon viereiselle rannalle nauttimaan auringostakin. Viikonloppuna juhlittiinkin toisten valmistujaisia.. Muuten viikko menikin akkuja ladatessa..

Tässä parit maistiaiset omista valmistujaisistani :P
ystäviä ja "maljat"

emäntä vs isäntä peliä :)
Kiitos <3Paitsi perjantaina vääntäydyin viimein työkaverin kanssa lenkille.. Parin sadekuuron ja ukkosen jylinän siivittämänä hujahti mukavasti 10,12 km pururadalla, hyvin mäkisessä maastossa :) Olo oli kyllä tosi kiva sen jälkeen, vaikka lenkillä välillä huomasikin ettei oo tullut liikuttua.. En siis vieläkään ole pääsyt treenaamaan.. Selkä oli jo yhdessä vaiheessa tosi hyvä ja täysin kivuton, mutta jostain se taas otti itseensä.. Että lenkkeilyä ja venyttelyä nyt ollut tää touhu.. Masentaa :/ MÄ HALUUN TREENAAMAAN!!!!!!!!!!!!!!!! Siis kunnolla, puntille, heittämään jne jne.. äyh! Ajattelin, että tällä viikolla menen kokeilemaan varovaisesti mitä tykkää tuosta heittämisestä..en enää kestä muuten!

Työt aloitin siis osastolla taas eilen..Siitäkään ei varmasti tuo selkä tykkää, kun on niin paljon nosteluja ja kumarteluja jne.. Täytyy nyt vaan venytellä päivittäin, koska rasituksen jälkeen se venyttely oikeesti helpottaa..

Mitäpä tässä, ei oikeen muuta.. Huominen vielä aamuvuorossa ja sitten jo kaksi vapaata! :) Toivottavasti pääsee nauttimaan auringosta ja vähän jo reenailemaan.. :)

Mukavaa viikkoa!

-VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti