keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Smoothie-hömpötyksiä..

Jo jonkin aikaa on ollut pinnalla niin sanottu smoothie-villitys. Moni kirjoittaa smoothie reseptejä, juo niitä aamu-,väli- ja iltapalaksi ja joskus lounaaksikin.. Jossain vaiheessa tuo villitys meni jo mielestäni vähän yli, ja itse sivuutin lähes kaikki smoothie reseptit esim. blogeista, joita seuraan.. Nooh, naisellahan on aina oikeus vaihtaa mielipidettään.. Noin kuukausi sitten, kun vaihdoin ruokavaliotani terveellisemmäksi/kevyemmäksi, on mun blenderikin saanut surista aika usein. Totesin, että smoothie on pirun kätevä ja nopea tapa saada kurkusta alas niitäkin aineita, jotka tökkii, kuten maitorahka pelkiltään aamupalana/lounaana tökkii jo pahemman kerran, tai maca-jauhe, jonka mausta meinaan yökkiä.. Nyt vaan heittelen kaikki blenderiin ja kas, aamupala on valmis! Eipä mene enää sitä 15-20 min, että olet saanut rahkan irnittyä, vaan se on 5min ja rahkan lisäksi paljon muutakin on nielty ja auton nokan voi kääntää työpaikalle..

Heittelen blenderiin milloin mitäkin, yleensä rahkaa, avocadoa, banaania, kiiviä, marjoja, mehukeittoa, maitoa, kivennäisvettä, mitä milloinkin kaapista löytyy..

Tänään blenderiin tiensä löysi: Purkki maitorahkaa, yksi banaani, vajaa 1dl heraproteiinijauhetta (kaakaon makuista), maitoa, hieman kookosmaitoa.. Lopputuloksesta tuli aika jees, tosin melko makea..

Millaisista smoothieista te tykkäätte, tai mitä suosittelisitte?


Mutta näillä eväillä suunnataan kohta keskustaan.. Klo 13 se alkaa! Meinaan mun salitreenit!!! Vihdoin!! :) Tosin, pelkään, että tukehdun ja läkähdyn kun pt lupas vetää tunnin Fustra-tunnin... A-p-u-a!

Palaan kirjoittelemaan Fustrasta enemmän tämän päivän jälkeen, kun tiedän mitä se on :D

Aurinkoa ja hymyä päivään! :)

-VipeR

1 kommentti:

  1. Toivottavasti oli onnistunut salitreeni! ;) Ja hei, mäkään en tiedä, mitä Fustra on, joten kirjoita ihmeessä!

    VastaaPoista