perjantai 10. tammikuuta 2014

Taistelu alkakoon!

Edellinen postaukseni oli aika hurjaa luettavaa jopa omasta mielestäni.. Toisaalta sen kirjoittaminen sai aikaan niinsanotun "heräämisen" ja taistelutahto heräsi. Löysin itsestäni sen kipinän, että nyt asialle on tehtävä jotain ja nimenomaan N-Y-T! Ei huomenna! Surkuttelu saa luvan loppua!

Eilen yövuoron jälkeen nukuin ylläripylläri liian myöhään.. Olin vielä illaksi sopinut pari hierontaa tehä.. Hierontojen jälkeen venyttelin (ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan) ja rullasin pilatesrullalla(ensimmäistä kertaa ikinä) jälleen hieman jomottavaa selkääni ja sepä auttoi kummasti, vielä sauna päälle niin jopas. Niin sitä vaan pienilläkin asioilla on suurta merkitystä. Kaikkien laiminlyöntien jälkeen olin iloinen ja jopa ylpeä siitä, että venyttelin ja huolsin itseäni kerrankin! Ehkä mullaa siis alkaa heräillä taas jotain tuolla pään sisällä.. ;)

Tänään on siis vapaapäivä ja poikkeuksellisesti heräsin 8.00!! Joo-o! Siis opistolla ollessahan olin jo tähän aikaa salilla, mutta nykyään on vapaapäivinä tullu vedettyä unta palloon ainakin puolillepäivin, siksi tämä on saavutus!

Taistelu väsymystä ja jatkuvaa nukkumista vastaan alkoi siis kerrankin onnistuneella aamuheräämisellä ja aamupalaksi hujautin "smoothien" johon tuli pakasteesta tuoreita mansikoita ja vadelmia, 1 avokado, maitoa ja heitinpä joukkoon vielä 1dl verran heraproteiini jauhetta.. Koostumus jäi hyvinkin lusikoitavaksi, ei suinkaan juotavaksi, mutta oli mukavan ilmavaa ja pehmeetä, eikä maussakaan oo valittamista.. Seuraksi vielä d- ja multivitamiinit, magnesium ja ruusunjuurikapseli, jolla pitäisi olla virkistävä vaikutus.. :D Vielä lasi vettä ja kuppi kahvia niin josko näillä käynnistyis.. :D

"smoothie"

"Taistelu alkakoon näillä eväillä" :)


Kohta puoliin olis tarkoitus lähtee ihanien tyttöjen kanssa rentoutumaan ja heittämään aivot narikkaan, eli shoppailemaan ja syömään..Odotan mukavaa päivää kaiken tämän synkkyyden keskelle! :) Kyllä se tästä lähtee!! :)

Niin ja tosiaan, en pääse edes tunnesyöpöttelemään tai -juopottelemaan, kun pidän herkutonta ja tipatonta tammikuuta, joka on tähän mennessä mennyt liiankin(?) helposti.. :D

Onkos teillä jotain "lakkoja" tammikuulle?


-VipeR

2 kommenttia:

 1. Perus tipaton, mutta myöskin savuton tammikuu on täällä. Kiva lukea, että olet piristynyt edellisestä. :)

  - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu itsestäkin aika hyvältä, ainakin aiempaan verrattuna,kyllä tää tästä! :) Ja tsemppiä sun lakkoihin! :)

   Poista