maanantai 13. tammikuuta 2014

Hankintoja ja hyvää mieltä.

Heippa!

Täällä alkaa tosiaan aurinko paistelemaan, niin ulkona, kuin mulla itsellänikin. :) Perjantaina tosiaan lähdettiin tyttöjen kanssa shoppailemaan, ja löytyihän sieltä vaikka mitä..Vaikka lähdin vaan "pyörimään", niin eniten se minä sain rahaa kulumaan.. Hups.. :D Mutta tosiaan, nyt tein vihdoin sen kauan suunnittelemani hankinnan, ihan senkin takia, kun treenejä starttaillaan uudestaan..Hankin nimittäin kunnon lenkkarit! En siis mitään "tavallisia, mahdollisimman edullisia, millä voi vähän juosta", vaan Stadiumissa etsittiin yhdessä myyjän kanssa mun juoksutyylille ja matkojen mukaiset, ja jalkojen ominaisuuksiin passaavat lenkkarit.. Mainioita vaihtoehtoja jäi kaksi, joista sitten mukaan tarttui Asicsin Gel-Cumulus 15:set. Ainakin ne tuntuu jalassa todella hyvältä! Kunnon "sisäänajo" on tosin vielä tekemättä. Tänään oli tarkoitus lähtee testaamaan, mutta enää en ehdi, kun ruokakaupassa meni liian kauan ja töihin on pian suunnattava. Kerron sitten, kun ne on testattu :)

Väri on kyllä melko hilpeä ja täytyy myöntää, että ei kyllä ihan heti tulis mieleen ostaa tuon värisiä kenkiä, mutta siinä ne nyt on.. :DKäytiin tyttöjen kanssa Amarillossa lounaalla, ja tällä kertaa päädyin lohisalaattiin, joka oli juuri sopiva ja maukas. Ei siis pöllömpi valinta. Tytöt mutusti purilaiset.. :) Kävin vielä ostamassa vähän ravintolisiä, joilla olis tarkoitus pelästyttää mun väsymys huitsin kaakkoon, elikkä hain rautaa ja omega3:a ja lisäksi punnitse&säästä liikkeestä Maca-jauhetta, jota oon noin vuosi sitten testannut ja karmeasta mausta huolimatta, täytyy todeta, että kyllä siitä jotain apua on..Tai sitten mä vaan kuvittelen :Dnäillä lähtee.
 Illalla käytiin vielä porukalla hohtokeilaamassa ja toimin kuskina, kun käytiin pyörähtämässä keskustassa. Perjantai oli siis oikein mukava, rentouttava päivä, enkä muista milloin olisin viimeksi nauranut niin paljon. Se teki oikein hyvää pitkästä aikaa! Pää tuulettui kummasti! Kiitos rakkaat ystävät<3

Eilen käytiin veljentytön 2v-synttäreillä ja sain herkkulakkoon tehdä sen poikkeuksen, koskien vain eilistä, että sain vähän kakkua maistella.. :D Muuten jatketaan taas tiukalla linjalla ;)

Ruokavaliota oon muokannut ihan tietoisesti ja tänäänkin aamulla hujautin huiviini smoohtien, joka sisälsi rahkaa,banaania,avokadoa,marjoja,macaa ja mehua. Lisäksi ne vitamiinit/ravintolisät. Töihin lähtee evääksi salaattia,raejuustoa ja haudutettua lihaa.. :) On nuo ruokatouhut ollutkin jo pidemmän aikaa rempallaan.. Nyt palataan taas "ruotuun" :)

Niin ja eilenkin ryhdistäydyin rullailemaan tuota selkää pilatesrullalla ja venyttelemään..Hyvä minä! :)

Aurinkoisia pakkaspäiviä(vihdoin)!

<3: Pirteämpi VipeR :)


2 kommenttia: