lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pääsykokeita

Haudihau piiiiiiiiitkästä aikaa!! Ei oo saanu aikaseks kirjottaa pitkiin aikoihin ja  asiaa on niin paljo ettei tiijä ees et mistä alottas.. Hmm.. Viimeks päivittelin ku oli tullu kutsu pääsykokeisiin..joo-o.. Aattelin niihin reenaa jne. reenailut ei ollu päätä huimaavia mut kuiteski.. Minä joka ei lenkkeile ku satunnaisesti, kävi tuon kuukauden ajan varmaan 2 kertaa viikossa lenkillä (noin 6-7km). Ja parin lenkkikerran jälkeen huomasin jaksavani juosta pidempää matkaa ja kun vertaa jotta ekalla viikolla 6km lenkki vei aikaa 1h ja 15 min, parin viikon päästä 7km meni jo tuntiin!! WAU!! ja se fiilis!! :)
Joo ja sit oon käyny pari kertaa siellä zumbassa ja reenannu jopa kotosallakin jotain pientä..

Itse pääsykokeet kaks viikkoa sitten oli aika huikee kokemus (ja kyllä ne osas imee ihmisestä mehut) :D Meidät jaettiin pienempiin ryhmiin ja silleen..se mun ryhmä oli kyl huippu, kannustavia ja mukavia ihmisiä jotka oikeesti tsemppas toisten suorituksia!! Sekin kantoi pitkälle :) Noo siis, ensin meidän ryhmällä oli pallottelutesti jossa pujoteltiin tolppien välissä niin jalkapallon kuin sählypallon+mailan kanssa (katsoivat pallonhallintaa ja käsittelyä) ja sit pelattiin vielä korispeli..

Sitten oli kirjallinen osio jossa piti kirjoittaa itsestään, unelmistaan ja tavoitteistaan ja piirtää kuva itsestään (Tuli huippu kuva) :D
Sitten oli haastattelut, jossa ne otti videokuvaa(piti esitellä itsensä siinä videolla jne) ja kyseltiin kaikkee..
Helpon aamupäivän ja maittavan lounaan jälkeen päästiinkin tositoimiin.. Ohjaustilanne..joo ja kuka olikaan se lucky number one joka "pääs" alottaan.. no minä.. JES!!
Sain lapun jossa luki: ohjaa ryhmälle koordinaatioharjoituksia, valmisteluaikaa 3 min!! No vedin sit hätäpäissäni jotain koordinaatiojuttuja viestijuoksuna, tosin pässi vaan selostin mitä pitää tehä ku olisin voinu (ja olis pitäny) NÄYTTÄÄ ne liikkeet.. no toivottavasti ei siihen yhteen tyssäis..
 Heti perään oli rytmiikka testit, joissa tehtiin erilaisia askellussarjoja jne yhdessä ja yksin..oli aika kivaa :)

 Sitten oli se paljon pelkäämäni uinti.. olin hieman varautunut siihen ja kävin pari päivää aiemmin uimahallissa kokeileen.. siinä piti sit uida kroolia 50m, selkää 25m ja rintaa 25m.. ne meni jotenkuten..teknillisesti toki kovasti kehittymistä,mut uin kuiteskin! Tosin yritin kalastella niitä lisäpisteitä kokeilemalla volttikäännöstä..yrittämiseks se kyllä jäi :D Ja sit piti vielä 2m syvyydestä sukeltaa yksitellen renkaita pohjasta pois..siinä sukeltaessa sitten alko kivasti vetää suonta jalasta..mutta sukelsin kaikki renkaat ja vielä ensi yrityksellä!! (siis yksi rengas per sukellus piti hakee) :)