keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Aamyjysäys

Tänään aamulla se jysähti.. Tajuntaan alkaa pikkuhiljaa iskostua, että tää oikeesti alottaa syksyllä opinnot urheiluopistossa.. Hienoa joo.. Peiliin katsoessa ja treenivaatteita soviteltaessa ei vaan tunnu siltä.. Kaukana siitä.. Oon joskus kilpaurheiluaikanani ollut siinä kunnossa jotta vois kuvitellakin itsensä urheiluopistoon..mutta nyt tuo peili iskee kuin nyrkkiä silmään.. Jaksan edelleen hämmästellä sitä, että juuri MINUT on valittu kun aloituspaikkoja ei ollu kun 16.. Pari kaveria vaan on tokassu, että ihmekös tuo kun treenaat ku hullu.. Se taitaa vaan olla se "julkikuva" jonka saa esim. Facebookin päivityksistä, mutta mikä onkaan se totuus...? totuus on se, että treenaan epäsäännöllisesti, eli sillon kun huvittaa (noin 2-4 kertaa viikossa, mut esim. Elixialla oon viimeisen kolmen kuukauden aikana käynyt KERRAN!!).. Mutta se on sivuseikka sitten kun ruokavalio on taas päin persettä.. Mitä tekee ne karkit, jäätelö, pullat, (etenkin töissä on jatkuvasti kahvipöydällä herkkuja), siiderit ja drinkit.. Täyttä hallaa!! Aivan sama reenaako vai ei kun ei tuo järki pelitä tuon syönnin kanssa.. Turhauttavaa..

Näkihän sen jo tammikuussakin, pekästään sillä että jätin herkut, roskaruuan ja alkoholin pois, lähti 5kg pois ilman liikunnan lisäämistä..

Esimerkki syömistä tammikuulta


Esimerkki syömistä toukokuulta


Päässä kyllä jyskyttää jatkuvasti, että PITÄIS käydä salilla, PITÄIS treenata, PITÄIS syödä paremmin, PITÄIS sitä ja tätä ja tuota..

Mutta tekosyitä on liikaa, viikonloppuna on juhannus, parin viikon päästä synttärit, serkun häät, loma, ulkomaan reissu.. Tekosyitä syödä huonosti ja jättää liikunta väliin.. NYT SAA LUVAN LOPPUA!!!!

Nyt on PAKKO lisätä liikuntaa ja ottaa itseään niskasta kiinni tuon syömisen kanssa..  En kehtaa tässä kunnossa lähtee urheiluopistoon kouluun.. Onhan mulla siis kunto kohillaan ja voimaa löytyy (kiitos aiemman kilpaurheilun ja kovan treenaamisen) mutta kroppa ei vaan näytä enää siltä kuin pitäis..

Tiiän vaan että en pysty siihen yksin..jonkun täytyy vähän potkia perseelle, jonkun täytyy kannustaa mua heikolla hetkellä, jonkun täytyy.. MUN TÄYTYY!!!!!!

Huomenna pakotan itseni kahvakuulatunnille!!!!!!!!!!!!!!


-VipeR-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti