tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mainio maanantai!

En edes muista milloin olisin viimeksi itkenyt onnesta..ainakaan noin vuolaasti.. Tulin tänään iltavuorosta kotiin ja pöydällä odotti kirje urheiluopistosta..jännityksellä sen avasin hetken mietinnän jälkeen.. ja tättärää: VipeR on valittu urheiluopiston kurssille opiskelijaksi!!!! I can't believe it!!
 Tää oli nyt se jossa kävin viime viikolla pääsykokeissa..ja aloituspaikkoja on vain 16!! Että aikas hienosti vedetty, täytyy ihan ihteänsä kehua ;)
Täytyy nyt vielä odotella ensi viikkoon, että mitä siitä toisesta kuuluu..ennenko menee vahvistamaan/vastaanottamaanm tuota paikkaa..sama opistohan tuo on mutta kaksi eri linjaa joissa kävin pääsykokeissa..mutta opiskelupaikka siellä on nyt varma!! MAHTAVAA!! :)Täytyy siis vissiin alkaa suunnittelemaan töistä irtisanoutumista..kivaahan se ei ole kun tykkään nykyisestä työpaikasta,mutta elämässä on mentävä eteenpäin ja oon halunnu sinne kouluun.. Hirrrween kivasti on pomo laittanu meikäläisen kesälomankin kun se päättyy 12.8 ja koulu alkaa 13.8..eli näillä näkymin olis töitä enää kuukausi ja sitten 4vk lomaa ja sitten alkais koulu..huonomminkin vois mennä.. :P

Toivon toisillekin yhtä ihanaa viikkoa!!

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti