lauantai 28. huhtikuuta 2012

Yllätys ja jännitys

Maanantaina tuli postin mukana yllätys.. Hain pariin eri kouluun, mutta en osannut odottaa että kutsuja tulis..ainakaan tuolta.. Sain nimittäin kutsun pääsykokeisiin..URHEILUOPISTOON!!! :) Tais olla jotain vaikutusta edellisillä opinnoilla ja kilpaurheilutaustalla.. ihan kiva..

Nyt vaan ressaa kun oon päästänyt kuntoni rapistumaan (6 viikkoon oo liikkunu ollenkaan ku jatkuvasti ollu enemmän tai vähemmän kipeenä) aika pahastikin ja kilojakin on kertyny.. huoh..
Kaikkein pahinta kutsukirjessää oli varustuslista..kynä,kumi,ulkoliikuntavaatteet,sisäliikuntavaatteet ja UIMAPUKU!! siis voi ei!! Eli todennäköisesti odotettavissa on uintitestit ja mun uinti on pelkkää räpiköintiä..en siis osaa kunnolla edes vapaauintia ja sukeltaminen..vedän vettä nenään joka kerta.. RESSAA!!!!! Muuten ei niin pahasti ressaakaan..se uinti vaan ahistaa.. Noo..onhan tässä vielä kuukausi aikaa..täytyy käydä pari kertaa varmaan uimassa jne.

Tiistaina sitten tosiaan hyökkäsin ovesta ulos kaverin kanssa ja kylmiltään pitkän tauon jälkeen heitetiin 8km lenkki hölkäten ja kävellen.. penikat kävi pikkasen kipeeks..mutta eipä tuo menoa haitannu.. Keskiviikkona lähettiin työkaverin kanssa pitkästä aikaa zumbaamaan :) Ja kun oli hyvä ilma ja fiilistä ja oltiin aika pitkän matkan päässä, niin jäätiin sit vielä kahvakuulaankin.. :) Oli ihana palata takaisin tutun (ja parhaan) ohjaajan superhyperihanille tunneille ulkoilmaan!! :)



Eilen ja vielä tänäänkin on hiukkasen jalat (ja vähän kädet ja keskikroppakin) kippeenä..hyvällä tavalla.. niin ihanaa, niin inhottavaa, niin katkeransuloista.. LIHASKIPUA!! <3

Tänään siis vapaapäivä ja ystävä kävi kylässä..parin tunnin päästä kamppeet autoon ja moikkamaan ihanaista veljentyttöä ja viemään pieniä "tuliaisia" tädin mussukalle.. :) Ja sukuloimaan..sunnuntaina jälleen töihin..

Mukavaa viikonloppua toivottelee: VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti