keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Shake it baby, shake it.. tutinaa puntissa..

Nauratti oikeen tänään kun en edes muistanut miltä heittojen jälkeisenä päivänä tuntuu..etenkin pisempien taukojen jälkeen..kuin joku kireä korsetti puristais rintarankaa ja kylkien yläosaa..hassua tuntea tuota ah niin tuttua, mutta jo lähes unohdettua lihaskipua "oudoissa" paikoissa.. :)

Tarkoitus oli lähtee tänään töistä zumbaan ja kahvakuulaan, mutta kun zumbakaveri ei ollu lähössä ni en sitten minäkään viihtiny lähtee ajeleen (ku sen "suosikkiohjaajan" tunnit on 35km päässä).. Niimpä painelin töistä suoraan Elixialle ja ihan itekseen menin puntille kipeyttään lopunkin kropan..

1,5 h sisälsi mm. Kyykkyjä levytangolla, pari sarjaa askelkyykkyä levytangolla, jalkaprässiä mooonta sarjaa, selkälihasliikkeitä, kuntopallolla vatsalihaksia ja jalkoja lisää, 6kg käsipainoilla hauista ja muuta sellaista, kahvakuulan kera vielä parit kyykyt ja lopuksi tein pyörimisharjoituksia sekä kepin, että kuntopallon kanssa ja ilman..

 (Levytangolla ja jalkaprässissä tein aluksi 12 toiston sarjoja pienemmillä painoilla (kyykyt 30kg ja prässi 50kg), lisäsin painoja ja tein 10 toiston sarjoja ja taas lisäsin painoja(kyykyissä 50kg ja prässissä 70-80kg) ja tein 6-8 toiston sarjoja..suunnilleen noin..)

Kieltämättä portaita alas tullessa meinas vähän puntti tutista ja auton polkimien käyttökin sai jalat täriseen.. Tuli siis vissiin jotain tehtyä.. :P

Pari tuntia treenin jälkeen venyttelin hieman ja painelin saunaan..Pian painelen nukkumaan ja aamulla töihin..

Huomista lihaskipua odotellen.. ;)

<3:VipeR

ai niin..päivän ikävin uutinen..sanoin tänään Elixia jäsenyyden irti.. :/
saan vielä ens kuun treenata siellä.. mutta eipä oo järkee pitää jäsenyyttä kun sinne opistolle läksin sit elokuussa..ja siellä saa treenata niin paljon ku jaksaa..

Lopuksi:
Tän tahtiin on rehkitty hiki päässä ja hammasta purren kahvakuulassa..toimii edelleen hyvänä treenibiisinä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti