keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juhannuksen purku ja paluu "entiseen"

Tassu
Juhannus on juhlittu ja uusi viikko korkattu..
Juhannus meni aikaslailla mukavasti ja rauhallisesti.. Torstaina suunnattiin maalle ja ilta siinä vaan möllöteltiin..
Perjantai päivän touhusinkin yhen vilkkaan 6v tyttösen kanssa joka seuraa meikäläistä ku hai laivaa..istuttiin ulkona keinussa ottamassa aurinkoa, puhallettiin saippuakuplia (josta tyttönen oli kovin innoissaan), käytettiin Tassu-koira lenkillä/uimassa ja askartelin tytölle rannekorun..
Lähettiin sitten alkuillasta testaamaan uusi perämoottori ja pääs tuo tyttönenkin mukaan ja oli kovin onnellinen kun pääsi veneeseen.. Myöhemmin illalla lähdettiin vielä pisemmälle venereissulle (jonne ei enää tyttöstä otettu).. Oli ihana keli ja ihanan rauhallista..

Lauantaina puoliltapäivin läksin katsomaan Saarijärven juhannuskisoja, joissa naisten moukarissa piti olla myös Merja Korpelan heittämässä..pettymyksekseni ei ollutkaan tullut heittään.. :/ No,näin siellä sentään pitkästä aikaa yhden moukarinheitto kaverin johon olen joskus aikoinani tainnut tutustua treenileireillä.. Siinä kisoja katsoessa iski tauti..paha polte..IKÄVÄ.. Varsinkin kun yksi lippumies huuteli mulle katsomoon, että mitä sä sillä puolella teet? Mikset oo heittämässä? Tuli taas vähän tyhjä olo..kuten silloin urheiluopiston haastattelussa: Miksi lopetit kilpaurheilun? Niin..MIKSI??
Oli sitä, oli tätä ja tuota.. Oon monet kerrat ajatellut sitä itsekseni enkä löydä sopivaa tai oikeaa vastausta..

Juhannuksesta vielä, lauantai ilta menikin sitten lavatansseissa..Tosin tiskin toisella puolella kahvia ja makkaraa myyden.. :) Tai siis kävin yhden valssin tanssimassa heilumassa loppuvaiheessa.. :D

Tähän päivään..
 Tuo lauantaina iskenyt polte on vaan pahentunut.. Etenkin tänään kun oli vapaapäivä.. Päivällä tuossa hieman vatsalihastreeniä tein telkkaria katsellessa ja asioita pohtiessa.. Ja alkuillasta sen tein!! Keräsin kamppeet kasaan ja kentälle!!


Tein pyörimisharjoituksia ja hain tuntumaa.. noin 15 heittoakin sain lopulta aikaan.. Eikä se ollut lainkaan hassumpaa..päinvastoin..mukavaa,IHANAA,MAHTAVAA!!! Ja näin piiiiiiiiitkän tauon jälkeen oletin sen menevän penkin alle, mutta kun kerrankin asennoiduin rennosti ja huolettomasti (enkä yrittänyt väkisin tulosta/mittaa) se MENI  rennosti ja huolettomasti..ja aika hienosti.. Tekniikka siis edelleen (jossain) muistinperukoilla..(Ja tulipa siellä kentällä eräs kuulavalmentajakin juttusille ja vinkkasi hieman mahdollisia valmennusapuja paikallisseurasta..)

Varovaisin mielin tosin ollaan..en siis vielä huutele, että aloitan kilpaurheilun uudelleen, mutta harrastuksena nyt varmaan ainakin.. Hiljaa hyvä tulee ja katsotaan miltä se alkaa tuntumaan.. MUTTA kentälle palaan VARMASTI.. ehkä jo tällä viikolla! ;)

Hyvillä fiiliksillä toivottavasti myös loppuviikko!! :)

Mukavaa viikkoa!!!

<3: VipeR

ps: Rauhallinen juhannus kannatti, -1kg ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti