keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Uusi valmentaja, uudet kuviot..

Juu, ettäh.. Viime viikolla..hmm..en ees muista kunnolla mitä oon viime viikolla tehny.. Ainakin liiketoimintasuunnitelmaa, jonka lähetin nyt maanantaina tarkastettavaksi ja oli ok, viimeistelyä vaille! JES! :)

Keskiviikkona kävin tekeen punttitreenin ja kyykkäsin 100kg:lla pari sarjaa..meni aika mukavasti..Lisäksi tein yhden jalan kyykkyä ja yhden jalan jalkaprässi jne..yhteensä 1,5h ja päälle parit loikat.. :P

 
siinä on se kevyt 100kg

Illalla meillä olikin luokan saunailta, jonne tosin lähdin itse autolla. Pelailtin ja "leikittiin" porukalla ja poikettiin baarin puolella, tosin kahden maissa jo ajeltiin takas opistolle..

Torstaina kävin koulun jälkeen tekeen koordinaatio- ja loikkatreenin ennen kotiin lähtöä (pe ei siis ollut pakollista koulussa)..

Perjantai meni hölläillessä..Lauantaina kävin tekeen pari hierontaa ja niiden jälkeen suuntasin kaverin kanssa kaupoille.. Itse lähdin kaupoilta tyhjin käsin.. :D Ilta vietettiinkin ihan vaan tyttöjen kesken <3 Syötiin tortilloja ja jälkiruuaks oli juustoja ja viiniä.. Nams nams!

tyttöjen illan herkkuja :P

Sunnuntaina koittikin sitten päivä jota olin vähän jännittänyt.. Nimittäin ekat treenit uuden valmentajan kanssa... Meidän treenit/tapaaminen keskikin sittne kolme tuntia.. :D Se poimi heti pari tekniikkavirhettä joita edellin ei ollut huomannut ja alettiin niitä sitten korjailemaan..tai yhtä niistä.. Ensin korjataan yksi virhe, sitten vasta aletaan työstämään toista.. Sainkin siinä sitten heti opetella uusia juttuja ja tehdä ihan erilaisia juttuja kuin ennen.. Jänskää.. :) Mutta hope so, että nyt lähtee kehitys oikeesti ylöspäin! Nyt on ainakin OIKEESTI asiansa osaava kaveri jelppimässä. Ja tälle kaverille en aio sanoa EI, en tee..vaan teen just niinkuin hän sanoo! LUPAAN! Otettiinkin luulot pois jo ekalla kerralla :D

Illalla kävin vielä 5km höntsäily lenkillä..

eilisiä aitoja
Tosiaan, treeniohjelma meni uusiks..tiukempaan suuntaan..Mutta itsepä siihen lupauduin ja sitouduin noudattamaan sitä..Yhteistyössä se kuitenkin tehtiin..

Maanantaina tulin tosiaan jo aamulla opistolle, sillä piti mennä heittämään..Heitot ei oikein sujunu sisällä, eikä ulkona..tais edellinen päivä verottaa.. Iltapäivällä olikin vuorossa puntti..Reilu 1,5h taas jalkatreeniä.

Tiistaina oli palauttelupäivä..Aamulla aitakävelyjä ja koordinaatioita ja illalla 7km hölkkälenkki. Venyttelin myös pikkusne jalkoja..(eikä muuten oo jalat mitenkään kauheen kipeet maanantain puntista).

Tänään ois vuorossa heittotreenit (tossa puolen tunnin päästä), tarkoituksena ois hieman kuvata heittoja. Palautteluks pulahdan vielä uimaan.. :)

Huomenna olis taas punttipäivä..vuorossa rinnalleveto levytangolla+ylävartalo+keskivartalo..

Perjantaina ois aktiivinen lepo, jolloin menen ratsastamaan..Lauantaina oliskin taas tän "tyypin" kaa heittotreenit ja ne on yhteistreenit yhden toisen heittäjän kanssa, joka on 19-vuotiaana voittanut oman sarjansa Euroopan mestaruuden..Että ei ihan turha kaveri :D Eikä oo tää valmentajakaan, heittäny hänkin yli 70m moukaria :D

Että nyt ollaan hyvissä käsissä! Tämä nyt vain tietää kovempaa työtä ja omistautumista lajille! Mutta ei se ota jos ei annakkaan!

Hyvillä fiiliksillä kohti tulevaa! :)

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti