maanantai 15. huhtikuuta 2013

Voiko iltaihmisestä tulla aamuihminen?

Päivystys viikonloppu oli ja meni..asiakkaita oli ihan kiitettävästi.. Liiketoimintasuunnitelmaakin sain jopa hieman eteenpäin..

Treenipuoleen tuli taas hieman skarppausta..  Kuten olen jo aiemminkin maininnut, niin en ole ollut kovin hyvä heräämään aamulla aikaisin ja oon aina treenannu lähinnä iltaisin.. Nooh, nytpä ylitin itseni! Sunnuntaina olin klo 7.45 salikamat päällä (!) ja lähdin hipsimään kohti hallia.. Tein sitten (kerrankin) kunnon lämmittelyt, ja sitten semmoisia lajinomaisia harjoituksia mm. kuulaa, kahvakuulaa ja kuntopalloa heitellen.

TänäänKIN lähdin aamulla (tosin vasta 9.20) reenaamaan! Tein kuntopallotreenin ja hieman venyttelyjä. Sen LISÄKSI menin heti koulun päätyttyä tekemään toisen treenin! Kävin tekemässä heittotreenin ja vieläpä pitkän (normaalia pidemmän) sellaisen ja sisällytin normaalia enemmän pyörimisharjoituksia treenin väliin(yleensä teen niitä vain aluksi)..


Aamun treenivälineitä
iltapäivän treenikaveri ;)

Siis, että: Voiko tosiaan iltaihmisestä tulla yhtäkkiä aamuihminen??

Tai sitten mun motivaatio ja halu treenaamiseen on vaan niin paljon korkeampi nyt kuin aiemmin ja se ajaa mut aikasemmin sängystä ylös.. No, HYVÄ NÄIN, ettenkö sainoisi! :)

Nyt tuntuu siltä, että voisin vielä hilpasta lenkille :D Ei vaan, jätettäköön se huomiselle (palauttelupäivä) ja pyhitetään loppuilta liiketoimintasuunnitelmalle..(jostain syystä se lenkki houkuttelis enemmän :D )

Tässä vielä tämän päivän ruokakuvia, jos jostain ihmeen syystä jotain kiinnostaa.. :P


Lounas (lasissa vitamiinijuoma)Päivällinen (valitan että vinossa)


Kuinkas teidän viikko on alkanut?

-VipeR


ps: ei taida enää oikein suksi luistaa..vai kuinka on, teksisikö mieli hiihtämään?:

Siinä siis OLI latuja :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti