sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jälkipyykki

Sunnuntaipäivää!

Ollu välillä vähän kuvattomia kirjotuksia,johtuen siitä että en saa puhelimellani kuvia liitettyä ja konetta en viikolla kuskaa mukanani..

tätä ollu viimeviikot..
Kuten jo tuossa viikolla kirjoittelin, oli stressikäyrä aikamoinen..Viimeset viikot koulussa on ollu kyllä aika rankkoja..Onkin tullut nyt viikonloppuna nukuttua urakalla.. Tosin niitä koulutehtäviä en edelleenkään oo saanu tehtyä ja reenitkin jäänyt nyt viikonloputa väliin..mutta joskus on vaan pakko ladata akkuja..Nyt onneks tiedossa kaksi tentitöntä viikkoa koulussa..Se ei tietenkään poista sen lopputyön deadlinen lähestymistä...Tän viikon treenit oli vähäiset ja ei niin tehokkaat.. Keskiviikko aamuna kävin tosiaan heittämässä ja välillä meinas kroppa köydä ylikierroksilla, mut siinähän nuo meni.. Illalla tein lämppärin,keskivartalotreenin ja venyttelin(KYLLÄ!)..
Torstaina oli taas ns. vapaamuotoinen liikkatunti ja tein levytangolla rinnallevetoja ja kevyitä kyykkyjä.. Ei oikein tuntunu nyt lähtevät kropasta tehoja..Lopuksi vielä loikat ja vedot päälle..
Perjantaina olikin joka paikka kipee noitten rinnallevetojen ansiosta.. :D

kelit ois houkutellu lenkille..


tie ei niinkään  Perjantaina pääsin pitkästä aikaa hevostelemaan! Menin maneesissa ja vähän ulkonakin.. Oli meikäläiselle uus heponen niin piti vähän tehä tuttavuutta..Hienosti sen kanssa pääs ravia ja laukkaakin.. :) Kylläpä vaan oli rentouttavaa! :)


Perjantai-iltana käytiin myös veljen luona kahvilla ja voi kun pikkuinen veljentyttö oli taas kasvanu..On se vaan ihana tyllerö! <3
Käytiin myös katsastaan toisen veljen uus kämppä ja temuttiin niitten koiran kanssa..


Eilen vietettiin kotosalla iltaa.. Oli pientä suolaista ja makeaa ja pullo viiniä.. Mukavaa vaihtelua!

 Tänään pitäis lähtee ajeleen jo kun aamulla olis klo 8:15 lähtö.. Suunnataan luokan kanssa Vuokattiin kolmeks päivää.. Huomenna poiketaan Kaustisen kansanparannuslaitoksella ja meille demonstroidaan jäsenkorjausta jne. Tiistaina olis tarkoitus lasketella ja illalla saunailta. Että ihan kivan oloinen viikko tulossa.. :)


Mukavaa alkavaa viikkoa!

-VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti