keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Varovainen toivo nostaa päätään..Ilonpilkahduksia näkyvissä..

Unohdin tosiaan viimeksi mainita, että käytiin viime viikon maanantaina luokan kanssa Heurekassa katsastamassa se body worlds-näyttely ja oli vaan aika mielenkiintoinen.. :) Kannatta käydä tsekkaamassa!

Vantaanjoki
Heureka näkyy jo..


Suosittelen!

Sitten kuluneeseen viikkoon.. Sen torstain kiropraktikko käynnin jälkeen on alkanu helpottaan pikkusen.. Tosin tuo polvi jota se "lumpsutteli" kävi hieman kipeeks..sanoinkin siitä hälle tänään.. Mutta siis tosiaan, selkäkivut on vähentyneet puoleen aiemmasta ja pääsen jopa selinmakuulta jotenkuten istumaan (viime viikolla ei siis onnistunut,sattui liikaa).. Että sai hän sieltä aika paljonkin lukkoja näemmä auki..toki lepo on tehnyt osansa.

Lisäksi hierotutin takareidet, pakarat ja alaselän(joka oli muuten hiiiiivatin kipee) maanantaina, ja tiistaina luokkakaveri auko vielä keskimmäisen ja pienen pakaralihaksen tosta reiden yläsivusta.. Että nyt on kaiveltu niitä ja kyllä otti kipeetä.. Oli oikeen kunnolla juntturassa..

Maanantaina oli tosiaan vihoviimeiset tentit tästä koulusta..Anatomian yhteenveto tentti, jossa näytettiin dioja, eril. liikkeitä, venytyksiä ja lihaskuvia jne. Tuntu aika vaikeelta, mutta yllätykseksi sain luokan korkeimman pistemäärän! JEIJ! :) Toiminnallisen anatomian tentin myös ekana pois alta.. Joten se ois näyttöjä vaille lopussa koulu! :)

Illasta kävin kaverin kanssa heitteleen kierroksen frisbeegolfia.. Tasoitus oli aika surkee :D
Sen verran selkä on tuntunut jo "hyvältä" (ei sitä siis hyväksi voi vieläkään sanoa, mutta parempi), että kokeilin eilen hieroa luokkakaveria..Tuntui kyllä jonkun verran aina n. 20min. hieromisen jälkeen, joten opettaja päätti vapauttaa mut asiakashieronnoista..

Illalla päätin lähtee kokeileen lenkkipolulle tuota selkää..Alkuunsa vähän meinas olla tuntumaa, mutta kun lihakset lämpes, kipu hukkui ja olin niiiiiin onnellinen kun pääsin varovaisesti hölkkäilemään pururadalla! :) Hassua miten voi olla onnellinen siitä että voi hölkätä..Niin sen vaan tajuaa kuinka tärkeää terve kroppa on kun jokin on "rikki".. Mutta varovainen: IHANAA!! :) Keli ja maisematkin oli ihanaa! :D

Lenkin loppusuoralla istuin jälleen mun "miettimispaikassa" järven rannalla hyvän tovin.. :) Tuntui, että elämä alkaa taas hieman hymyillä! :)
Loppuillasta venyttelin, tosin siinä alaselkä pisti vähän hanttiin..mutta anyway..
Tänään kävin taas siellä kiropraktikolla ja kroppa oli kuin olikin tasoittunut..Nyt puoltaa enää 3,5kg toiselle puolelle..Mahtavaa! Se taas niksautteli lonkankoukistajat ja tuon selkärangan nikamia..Pauke kuulu kyllä taas selästä, mutta käynti oli tällä kertaa lyhyempi, kun ei kuulema nyt ollut tarvetta tehdä enempiä, kun paranemisvaihe on noin hyvällä mallilla.. Palataan asiaan parin viikon päästä.. Kevyeen lenkkeilyyn ja muuhun kevyeen tekemiseen oli ihan suostuvainen, jotta saan tehdä.. :) Hyvä hyvä..nyt kun vaan malttais rauhassa.. :)

Pikkusen jänskättää kun seuraavat kaksi viikkoa olis näyttöjä edessä..Eli asiakashierontoja joka päivä.. Toivon hartaasti että selkä kestää.. Tai kyllä mä varmaan sisulla ne päivät meen vaikka mikä ois, mutta pelkään vaan että paraneminen ottaa takapakkia ja kunnon treenaus pitkittyy entisestään.. Se jää nähtäväks, mutta pidetään peukut pystyssä..

Kuinka muiden viikko on männy? Joko on helluntaiheila katseltuna? :D

-VipeR

1 kommentti:

  1. En oo tiennytkään et on nuin juntturassa paikat. :o Mut kauhian kivoja kuvia, varsinkin nuo neljä viimosta!

    VastaaPoista