lauantai 4. toukokuuta 2013

Tuomio

Kävin tosiaan torstaina siellä kiropraktikolla.. Teki kyllä vaikutuksen, jotta osaa hommansa! Meikäläisestähän nyt löyty vaikka ja mitä.. Selkä kipujen syy löyty suurella todennäköisyydellä siitä, että mun lantio on vinossa..puoltaa vasemmalle ja sen seurauksena mun oikean lonkan/jalan päälle (joka siis oireilee) tulee 7kg enemmän painoa! Siis seitsemän kiloa!(mittas sellasella vaaálla sen) En ihmettele että alaselkä ja jalka oireilee.. Lantio ei siis ole ollut vino, mutta väärä tekniikka ja kova kuormitus toispuoleisesti on vetänyt lihakset niin tukkoon, että ne on taas vetänyt lantion vinoon.. Ettäpä.. Hommia riittää.. Tosin asia on hoidettavissa, täytyy vaan rampata pari kertaa siellä.. Tällä ekalla kerralla se sai tasapainotettua mua jo kilon verran suorempaan :D Ja sekin on jo lievittänyt kipuja ja selkä oli eilen kumman hyvä.. :) Tarkoitus ois ens viikolla mennä uudestaan..

Lisäksi se löys mun aikaisempien polvikipujen syyn (vaikka en niistä maininnut mitään)..Kysyi vaan että onko sulla ollu tän polven kanssa joskus ongelmia.. Joo on.. Ilme oli meikällä vähänä hämmästynyt.. Toisessa polvessa oli siis lumpio liian ylhäällä ja se sitä siirteli..

Selästä ja lonkasta kuulu kyllä semmosta pauketta ja rutinaa että välillä hirvitti.. Naksautteli mua kyllä oikein kunnolla auki..

Tokas vaan, että "miten sä voit olla näin tukossa".. :D Lihashuolto siis riittämätöntä.. Ja sano vaan että jos en ois nyt tullu näitä hoidattaan, ni ei ois menny kauaa ku ois menny paikat rikki.. Että tais olla ihan aiheellista.. :D

Heittotreeneistä ja puntista on nyt pidettävä vielä taukoa..Muuta saan tehdä kivun sallimissa rajoissa... Vois siis olla, että ei tänä kesänä kilpailla.. No, pääasia että saa selän kuntoon ja sitten tähdätään ensi vuoden kisoihin täysillä!

Toivon vain, että tää selviää tästä mahdollisimman pian!

2 kommenttia:

  1. Hei mut hyvä, että löytyi syyt. Tsemppiä kropan korjailuun. :)

    - E

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täytyy toivoa että saadaan paikat kuntoon mahd.pian..pelkään vaan että ei meikäläisestä ole kisakentille tänä kesänä..sen verran huonoon saumaan iski treenien kannalta.. :/

    VastaaPoista