keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Näyttöviikko ja peukutusta ylöspäin!

Kolme päivää näyttöjä takana ja ainakin toistaseks kaikki menny hyvin. :) On hierottu(ja niitä on arvioijat kytänneet vieressä) asiakkaita ja arvioitsijoita(joilla oli takataskussaan pari "ongelmanratkaisutehtävää"), keskusteltu päättötyöstä ja ja ja.. Mutta kaikki mennyt tähän asti nappiin ja palaute on ollut positiivista! :) Hienoa!

Selässä on kinesioteipillä paineteippaukset tukemassa alimpia lannenikamia ja si-niveltä. Ja tuntuupa niistä olevan jotain apuakin.. Rasituksen jälkeen oon sit ottanu buranaa ja pitäny kylmää. Venytellytkin oon lähes joka päivä ja näillä pärjätään ihan hyvin. :)

Maanantaina kävin tuolla metsäpolulla ja osin asfaltilla lenkillä..Lenkin varrelle kun sattui pieni ylämäki ja portaat, niin pitihän niitäkin varovaisesti vedellä.. Ylämäkijuoksu vielä vähän tuikkii selkään..


Näissä maisemissa pingottiin portaita :)Eilen kävin kuntosalilla, tosin kevyseti tein. Mm. keppijumppaa, käsipainoilla hauikset ja ojentajat, ilmanpainevastuksilla olevilla laitteilla tein ihan kevyesti ja kepin kanssa liikkuvuutta selälle.. Semmosta pientä ja varovasti.. Sen lisäks vielä venyttelin.Että pikkuhiljaa tästä taas noustaan.. :)

Mistä tietää, että on tullut kesä? Housunlahkeet lyhenee.. ;)

Tällaista täällä..kuinkas teidän viikko on alkanut? Olettekos seuranneet jääkiekkoa?

-VipeR

ps: Muistittekos äitiä sunnuntaina? Itse vein mammalle syrämmenmuotoisen täytekakun ja yhdessä avattiin grillikausi maukkaasti..oli lihaa ja hyvää salaattia jne. NAMSKIS! :P

Mammalle viety, itse tehty kakku.

Nam nam, grilliruokaa. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti