keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Itsensä ylittäminen on hieno tunne!

Heipsan taasen!

viime talven lenkkeilykuva
Alkanut viikko on tuntunut raskaammalta kuin aiemmat.. Ainakin oon ollu väsyneempi.. Viikonlopun päivystys tietty rasittaa takana, mutta alkuviikkokin ollut aika tiivis..

Sununtaina kävin vielä päivystyksen jälkeen lenkillä, johon yhdistin koordinaatio- ja loikkaharjoituksia (vedin siis kesken lenkin muutamilla parkkipaikoilla eestaas loikkia ja koordinaatioharjoituksia, useempia sarjoja) ja kun sattui portaat kohdalle niin pari kertaa tietysti nekin :D Paluumatkan tein lamppujen väliä intervallina..Eka lampun väli hölkäten, seuraava kovempaa, kolmas juosten, yksi väli kävellen ja taas sama juttu..

Maanantaina ylitin itseni ja menin salille AAMULLA (olen edelleenki ei-aamuihimisiä).. 1,5h siellä ähräsin levytangon kanssa.. Kyykkyjä 35-60kg ja 6-12 sarjoja..(siis pienillä painoilla 2x12 ja isoilla 2x6-8), askelkyykkyjä 25-35kg sarjoina 2x10+10, 8+8 jne.. Rinnallevetoja 20-35kg 2x8 ja 2x6 jne. ja maastavetoa 30-45kg ja kutakuinkin samoja sarjoja.. Etenkin noita kyykkyjä tuli tehtyä niin monta sarjaa, että lähtiessä tutis puntti ja portaitten nousu oli melko vaivalloista :D  Nyt onkin nautittu pari päivää pakara-, reisi- ja hartialihasten lihaskivusta :P

täältä
Koulupäivän päätteeksi otin vielä kaks kummiurheilijaa hierontaan ja pääsin vasta kahdeksalta "kämpille", olo oli jo siinä vaiheessa aika väsy..


ei se ihan näin hyvältä näyttänyt vielä ;)
kuva täältä
Eilen olis ollut palauttavan treenin päivä, joten se sopi vallan mainiosti, että meillä oli koulussa uintia.. Opeteltiin mm. perhosuinnin ja rintauinnin tekniikkaa ja vähän pelailtiin syvässä päässä ns. käsipalloa.
Myös eilen otin koulun jälkeen vielä yhden kummiurheilijan hierontaan ja meni taas lähes kuuteen asti koulujuttujen parissa.. Tenttiin oli tarkoitus lukea ja salillakin piti käydä, mutta oli sen verran mehut irti, että uni vei voiton tästä tytöstä.. "päiväunien" jälkeen luin illalla/yöllä vielä hetken tenttiin..Tänään saattin takas viime viikolla ollut diagnoosit/hermopinteet tentti ja ohoh..vetäsin taas luokan parhaan..Wau! Nyt täytyy jo olla ylpee itestään.. :) (en siis ikinä oo oikeen ollu erityisen hyvä taikka paras missään ni nyt oon saanu KAIKISTA tähän mennessä olleista tenteistä aina korkeimman pistemäärän.. "pyörittelee hämmentyneenä päätään")

No anyway, nyt pistään salikamat kasaan ja hallille..tiedossa joko kuntopallotreeni tai heittotreeni (riippuu mikä paikka on vapaana).

Se on moro!

-VipeR

2 kommenttia: