torstai 10. tammikuuta 2013

Paluu arkeen..

Loma ohi (mikä loma??).. Töissä olin siis ihan koko loman ajan.. Koulu jatkui maanantaina..
Ei sen puoleen, vaikka lomalla oisin viihtyny pisempäänkin, viihdyn myös opistolla :)

Maanantaina pääsin vihdoin hierottaan pakarat ja alaselän auki, kun oli alaselkä ilmotellut itsestään jo hetken.. Helpotti muuten kummasti.. :)

 Kävin salilla tekeen "yleis"salitreenin, eli treenasin kevysesti kaikki osa-alueet. En siis ollut loman aikana tehny juurikaan mitään mainitsemisen arvoista liikuntarykäystä..(hups..)
Tiistaina mulla oli kouluhommia puoli kuuteen asti, oli siis piiiitkä päivä, mutta silti piti päästä treenaan.. Koulussa oli tosin ollut päivällä jo sählyä.. JEE, kivaa! :)
Meinasin mennä heittämään, mutta koska heittohäkki oli varattu, päädyin tekemään kahvakuulatreenin ja jopa VENYTTELIN jalat..(en siis edelleenkään osaa/tajua/viitsi venytellä.."tyhmä minä") Nyt oli tosin vähän pakko kun pohkeita ja säären etuaitiota kiristi aivan mielettömästi (ja kiristää edelleen).

http://weheartit.com/
Keskiviikkona oli samanmoinen homma..eli 8-17.30 koulujuttuja.. Huoh.. Läksin sit kuiteski sinne heittämään..pari heittoa kuvasinkin.. Heitin sit aina kolme heittoa miesten moukarilla, jolla saan rauhoitettua hieman kiskovaa heittotyyliäni, ja saan hartiat rennommaksi (varmaan kun ei jaksa jäkittää niiin isoa vastaan :D) ja perään kaksi tai kolme heittoa naisten moukarilla. Ja huomasin kyllä, että ison heittelyn jälkeen oman painoisella tehdyt sujuivat paremmin ja rennommin.. Olen siis vihdoin tainnut löytää harjoitustyylin, jolla saan edistystä aikaan ja ongelmia karsittua poies.. JEEE!! :) Otinkin "valmentajaan" yhteyttä, josko hän voisi joku kerta tulla katsastamaan missä mennään.. :P

Mutta edistystä siis tapahtunut!! Vihdoinkin!! Olen iloinen tästä! :)

(PS: Olipa siellä tämäkin kaveri ;) )
täältä

Sen perään kävin heti uimassa rauhalliseen tahtiin 13x altaan poikki ja venyttelin hieman noita jalkoja siellä vedessä.. ja vielä hetken palautumiskeskuksessa.. Kävin ensimmäistä kertaa eläissäni KYLMÄaltaassa.. ensin kastauduin vain 15sek ajan kaulaa myöten siellä ja hetken päästä menin uudestaan jolloin istuin siellä kaulaa myöten 1-1,5 MINUUTIN ajan.. Ja heti lämpöaltaaseen... Kyllä muuten kihelmöi kehoa mukavasti.. Pienet löylyt vielä päälle, niin johan uni maistui!

Tänään meillä oli koulussa lentopalloa.. Ja tänään se sujui yllättävän hyvin.. :)  Kävin koulun jälkeen sit tekemässä 300 heiton kuntopallotreenin..Olisin tehnyt vielä muutamia sarjoja lisää, mutta siihen alkoi muodostua ruuhkaa ja tuli tunne, että oon vähän tiellä.. Tein sitten vaan "pakolliset" sarjat.. Täytyy tuossa illemmalla tehä vielä vähän keskivartaloa lisäks.. :P

Että tämmöstä täällä tällä kertaa.. Hyvin päästyy taas arkeen kiinni :)

Mukavaa loppuviikkoa!

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti