lauantai 19. tammikuuta 2013

Flunssa selätetty, salille mars!

Joo, ku niin hehkutin viime viikolla miten pääs taas hyvin treenaamaan loman jäliltä.. No, eiköhän tuo sitten viikonloppuna pamauttanu kuumeen päälle.. maanantain olin puolikuntosena koulussa, tiistain sitten makasin peiton alla.. Perjantaina vasta sain luvan taas hieroa koulussa.. Ja sain ite kevyen puolihieronnan selkään.

Että niin on mennyt tämä viikko lenskan kourissa.. Nyt ollaankin viikonloppu opistolla toisen tytön kanssa ku meillä on päivystys viikonloppu.. tosin melko hiljasta ollut..eilen kolme asiakasta, tänään kaks ja huomenna taas kolme..

Mutta JIPPII!! Tänään totesin itseni sen verran terveeksi, että suuntasin viimeisen asiakkaas jälkeen salille! Tein sellasen "kropan herättelyn" taas pikku tauon jälkeen.. Tein siis koko kropan, pienillä painoilla ja sellasta 2x10 sarjaa.. Ei uskaltanu vielä sen kovempaa repästä, ettei ota takapakkia lenskan kanssa.. Hiljaa hyvä tulee.. Ens viikolla sit taas reenataan, isolla ÄRRÄLLÄ! :)

Täällä opistolla onkin tänä viikonloppuna melkosen paljon sakkia, kun on yleisurheilijoiden alueleiritys.. Voih, sellaisella minäkin olen täällä opistolla (ensikertoja) ollut..Silloin ylä-asteella.. :P

Mutta nyt syömään, lukemaan anatomiaa (ens vko:lla tentti) ja tunnin päästä Putouksen pariin! ;)

Kuka on muuten teidän Putous-suosikki sketsihahmo??

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja terveitä päiviä ;)

<3:VipeR

Ai niin, olihan meillä viime perjantaina parin kaverin kanssa peli- ja tortilla ilta, nams :P

Jaahas, mulla oli kamerassa monta kuvaa jotka piti tähän tekstiin liittää, mutta jostain syystä, vaikka ne kuvat on tässä koneella, tää ***** ei anna niitä tähän liittää.. Että valitan kuvattomuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti