perjantai 9. marraskuuta 2012

Treenejä, luentoja ja huippu-urheilijoita

Kaikenkaikkiaan melko onnistunut viikko takana vaikka se opistolla jatkuukin viikonlopun yli..

Maanantaina meni koulussa niin myöhään etten jaksanu enää reenata vaan alottelin kokeeseen lukua..

Tiistaina menin suoraan koulun jälkeen hallille pitkästä aikaa heittelemään.. Yllätyn joka kerta siitä, että vaikka edellisestä heittokerrasta olisi vierähtänyt tovi, kuten nytkin, ne heitot menee silti aikas hyvin..tai siis aika usein..kuten nytkin..taas kuukauden tauon jälkeen olin enemmän kuin tyytyväinen.. :)

Illalla sitten kuvattiin psykologian kurssin tehtävänä video..haastava asiakastilanne..meidän aiheena oli neuroottinen asiakas... Video oli aluksi vaikee saada alulle, mutta kun vauhtiin päästiin ni se oli oikein kivaa..Tosin saatiin koko juttu purkkiin kahdessa tunnissa..

Ai niin,sain anottua opettajalta pari päivää vapaata, sillä ilmoittauduin KAHVAKUULALISENSSIKOULUTUKSEEN!!!
Se eka osio on ns. kahvakuulakoulu, jossa opetellaan liikkeitä ja tekniikoita.
Toinen osio on sitten se kahvakuulaohjaajalisenssikoulutus, jossa opetellaan ohjaamista jne. Lopuksi on teoriakoe ja käytännön koe, ne jos molemmat läpäisee niin siitä saa kahvakuulaohjaajan lisenssin ja olisi VIRALLINEN kahvakuulaOHJAAJA!
 Se olis yks mun pieni (iso) haave, joka saattaa HYVÄLLÄ TUURILLA onnistua.. pelkään vaan että tyssää siihen loppukokeeseen.. No,täytyy nyt reenata vaan..
< --- Tuleva ohjaaja??


Kämppiksen tyylinäyte tenttiin lukemisesta..
Keskiviikon pikkuhiet tarjosi luokkakaverin vetämä ohjaustuokio, jossa tehtiin pyramidimallilla lihaskuntoa kahvakuulilla..viisi eri liikettä joita toistettiin ja joka kierroksella lisättiin yksi toisto.. Muuta en sille päivää sitten tehnyt kun piti työstää video valmiiksi ja yrittää lukee tenttiin..

Torstai aamuna saatiin video onnistuneesti esitettyä ja loppupäivä meni täysin nenä kansiossa kiinni..


Tänä aamuna tentittiin anatomia4 ja otettiin kokohieronnat(hieroin).  Tää viikonloppu meneekin opistolla, kun täällä on kansainvälinen voimavalmennusseminaari.. Iltapäivällä mentiin kuuntelemaan Jan Zeleznyn ja Tero Pitkämäen demonstraatiotuntia/luentoa.. Näyttivät tosi hyviä liikkeitä tehtäväksi kuulilla, kuntopalloilla, painolevyillä, tangoilla jne. Poimin sieltä pari tärppiä joita aion kokeilla myös omissa harjoituksissani!  Tulkkina siellä oli Mikaela Ingberg ja olihan siellä Niina Kelo ja Tapio Korjuskin..

Ingberg, Zelezny ja Pitkämäki

 Kauhea "morkkis" jo päällä kun ei ollu lähteny päässy salille niin tänään tuon ekan osion jälkeen kun tuli tauko, paineltiin käppiksen kanssa salille! Treenasin nyt reiden lähentäjät ja loitontajat ja pakarat sekä hauikset ja ojentajat.

Sitten piti painella seuraaville luennoille.. mm. Mika Kojonkoski selitti huippu-urheilun muutoksesta.. Sitten siirryttiin kuuntelemaan amerikkalaista Vern Gambettaa, jota pidetään toiminnallisen harjoittelun isänä maailmassa. Luento oli hyvin mielenkiintoinen vaikken siitä ymmärtänyt kuin korkeintaan puolet..oli meinaan meikäläisen eka englanninkielinen luento.

Huomenna jatkuu mm. Gambettan luennoilla..

Kaikenkaikkiaan hyvät fiilikset tänään kaikesta!! Lisää tällaisia päiviä kiitos!

<3:VipeR

Niin joo ja hierottu ollaan tällä viikolla joka päivä..Asiakastöitä pääosin.. Huomennakin ois tiedossa..

2viikkoa sitten opistolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti