torstai 1. marraskuuta 2012

Back in business

No nyt sain vähän vaihtelua tuohon ulkoasuun...siirryin nyt sitten talvifiiliksiin,sillä täällä ainakin on jo aikaslailla talvi.. :)

Joo.. Tällä viikolla on taas päässy reenaan vähä paremmin.. Tuntuu,että on taas päässy vähän "jaloilleen" ja saanu jotain aikaseks..

Maanantaina kävin harjotteleen mun opetusharjoituksen läpi, (tosin tein sen ohjelman tuplana) joten siinä tuli ihan ok kuntopalloreeni..

5kg pallo käsittelyssä
Tiistaina vedin tosiaan luokalle sen ja meni hyvin. Illalla kävin testailemassa vieläkö kahvakuula nousee ja 12kg:lla tein 100 tempausta, rinnalta ylöstyöntöjä, hack-kyykkyjä ja vatsoja.. Nuita tempauksia ja kyykkyjä tein ihan siinä mielessä josko kävis ens kuussa tuon kahvakuulaohjaaja lisenssi koulutuksen..siellä kun on se lopputesti jossa on ainakin joissain paikoissa ollu just noita tempauksia x100 ja sillei.. Noo anyway..

Eilen oli sitten jonkin asteista lihaskipua keskivartalossa..tiiä sitten tuliko kuulasta ja niistä kuntopalloista..

Tänään piti lähtee rääkkään itteesä salille kun eilen ei tullu käytyä..Olo oli kyllä hyvin nuutunut ja aattelin et ei reenistä tuu mittään..Jostain se vire kuitenki löyty ja sain tehtyä 1,5h (pääosin jalkareenin). Levytangolla tein rinnallevetoa, tempausta ja kyykkyjä aina painoja lisäten yhteensä varmaan 15 sarjaa.. Sit tein vielä etureidet, takareidet ja pakarat ja päälle jalkaprässiä 100kg painoilla. Muutaman heittovatsat kaverin avustuksella.. Kyllä jo alko tuntuun :D

Oli varmaan hirveesti hyötyä ku just aamulla sain hieronnan koulussa :D Tosin sanoin,että parempi on että hyppään pöydälle ja hieron ite sit huomenna ku oli jalkatreeni tiedossa... Ei ois ehkä saanu huomenna kauheesti hierottua :D

No,mut nyt täytynee hiukan venytellä.. Haipati haipati!

<3:VipeR

1 kommentti:

  1. Sä olet kyllä ahkera. Huh huh. :)
    Ja hei, tykkään sun taustasta, mutta mun mieleen blogin otsikko on liian räikeä vaaleata taustaa vasten. :)

    -E

    VastaaPoista