maanantai 26. marraskuuta 2012

Kahvakuulakoulutuksesta.. ja vähän muustakin

Toissa viikon reenit meni hyvin ja tunteja kertyi salilla kiitettävästi..Tosin selkä otti jostai ihteensä ja olin sen viikonlopun tosi tosi kipeä.. Pelkäsin pahasti, etten pian pääsisi koulutukseen, mutta onneksi maanantaina venytellessäni selkä pamahti ja seuraavana päivänä oli kipu lähes kokonaan poissa..

Keskiviikkona oli sitten se koulutus..9-16.. Pitkä ja vähän raskaskin päivä, mutta kovin antoisa ja mielenkiintoinen. Noin 300 erilaista liikettä opeteltiin ja vähän kirjailtiin.. Opin paljon uusia juttuja, etenkin pariharjoittelusta kuulan kanssa. :) Saatiin vielä kahvakuulaharjoittelu DVD ja sen ohjaajan oma kirja kahvakuulaharjoittelusta.. :)

Perjantai meni Anniinaisen seurassa <3
Ilmoittauduin seuraavaan osaan joka on reilu kahden viikon päästä.. Se painottuu enemmän sitten ohjaamisen ja vaikeampiin liikkeisiin.. Tuskin maltan odottaa :)

Siinäpä se..torstaina olikin aika nuutunut olo :D

Viikonloppu meni pitkästä aikaa kavereita nähdessä kotopuolessa ja sunnuntaina tein muutaman hieronnan, kun olin ottanut koululta hierontapöydän lainaan.. Oma pöytä on tilattu ja jo matkalla..pitäisi kenties ensiviikolla tulla :)

Tänään pääsinkin itse hierontapöydälle..luokkakaveri sain koko 1,5h availla rauhassa mun jumiutuneita hartioita ja yläselkää.. :)

Huomenna on koulussa koripalloa pari tuntia..tosin täytynee ottaa vähän rauhallisemmin, kun oon keskiviikko aamuna menossa kehonkoostumusmittaukseen ja pitäisi välttää raskasta liikuntaa 2vrk ennen mittausta.. Ihan jänskättää mitä se testi mulle kertookaa, sillä en oo ikinä moisessa käynyt..
A-P-U-V-A! :D

Mukavaa alkanutta viikkoa!

<3:VipeR

Loppuun päivitys meikäläisen sekametelisoppa tukasta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti