tiistai 4. joulukuuta 2012

tip ja tap..treeniä ja (tulevia) pikkujouluja


Erehdyin viime viikolla käymään ekaa kertaa kehonkoostumusmittauksessa..Vaikka osasin vähän karumpaa tulosta oottaakin, ni en silti tienny oisinko itkeny vai nauranu ku sain sen lappusen kätöseen.. Huhheijaaa... Taitaa tulla lisäystä airobiseen harjoitteluun...Rasvanpolttoa siis lisättävä ja karsittava turhia hiilareita poies ruokavaliosta... Täytyy käydä keväällä uudestaan ja kattoo mihin suuntaan ollaan menty.. aita- ja koordinaatioharjoituksia

Lisäsinkin jo viime viikolla reeniini jotain.. Samana päivänä tehtiin kaverin kaa alkuunsa pitkää sarjaa askelkyykkyjä ja askelluksia ja sitten punttisalilla ilman taukoja 6 eri liikettä 20 sarjoina ja kahteen kertaan vedettiin se läpi.. Olihan se rankkaa,mutta ihan kivaa..

Seuraavana päivänä tein kuntopalloreenin ja palautukset juoksuna..
Eli tein 10 eri liikettä, jokaista 2x15 sarjat 3kg pallolla. Sarjojen välissä tauot noin 20sec ja eri liikkeiden välillä palautukset tein siten, että hölkkäilin hallin ympäri ja tein seuraavan liikkeen.. Kaiken kaikkiaan siis 300 heittoa ja noin 1,5km hölkkää...  Hikinen,mutta mukava reeni :)

Viikonloppuna käppäilin lumisateessa ja kirpsakassa pakkasessa parin koiran kanssa.. :)

Eilen oli jotenkin puhti aivan pois,mutta siltikin kampesin itteni viereiselle salille ja tein  40min ilman taukoja...(lähentäjät,loitontajat,pakarat,ojentajat,hauikset jne,,)

Tänään meillä oli koulussa liikuntaa ja tutustuttiin uuteen lajiin nimeltä Korfball..on siis koripallosta "siistimpi" versio..Kunhan pääs jyvälle, oli kyllä kivaa ja todella aktiivista ja hikistä peliä :)
 Lisää lajista täältä.

kuva täältä


Siitä jäin sitten samoilla lämmöillä tekeen heittoreenin.. Muutaman heiton heittelin lisäks isolla,miesten moukarilla..Se vähä rauhottaa tahtia, ku tuppaa mulla menemään reeneissäkin vähän kiskomiseks, ku pitäs tehä rauhassa ja keskittyä tekniikkaan..Ei tartteis niin kiskoa täysillä... Pitäs oppia vähän hölläämään..


Huomenna olis koulussa FastScooppia.. Sitä oon kerran kokeillu ja oli ihan huippukivaa! Tää on Suomessa kehitetty laji ja lisää tietoa esim. täältä.

kuva täältä


Onneks huomenna loppuu koulu aikasin ja loppuviikko on vapaata :)
Jäänkin tuohon matkan varrelle serkkuseni luokse viettään vähän pikkupikkujoulua hyvien leffojen ja glögin merkeissä ;)
Torstaina on sitten kotosalla kaveriporukalla vähä isommat ( ja kosteemmat..hups) pikkujoulut.. Viikonoppuna voi sit ottaa vähän takas, mutta nuo pari päivää aion ottaa rennosti...

Ens viikolla oiskin se kahvakuulaohjaaja koulutuksen lisenssiosa..iik...vähä ehkä jänskättää.. :)


Mukavaa joulukuuta ja turvallista pikkujouluaikaa!! ;)

<3:VipeR
Allu-tonttu (v.2010)

2 kommenttia: