sunnuntai 2. syyskuuta 2012

viikko 3

Viikko menny taasen nopiaa ja mukavasti..samaa rataa ku aikasemminkin... Alkuunsa viikon liikunnat:

Maanantai: 45min zumbaa + 75 min salia (ojentajia,keskivartaloa,pyörimisharjoituksia..) Illallan vielä 45min venyttelyä.
Kävin siis testaamassa opistolla alkaneen zumban ja oli ihan kiva tunti, suht helppoja askelia jne. Ohjaajakin oli aikas mukavan ja rempseen oloinen..

Tiistai: Yleisurheilutunnilla käytiin läpi kuulantyönnön, keihäänheiton ja kiekonheiton tekniikkaa ja heiteltiin niitä 1,5h.. Koulun jälkeen 1h tennistä.

Keskiviikko: Salilla 1h pääosin keskivartalotreeniä. Illalla 1h kevyt lököttelylenkki vaihtelevalla vauhdilla. Löysin ihanan "mietiskelypaikan" järven rannalta..siellä istuinkin tovin kuuntelemassa musiikkia ja välillä tein vetoja rantaviivaa pitkin. Torstai: Yleisurheilutunnilla moukarinheiton, korkeushypyn, kolmiloikan ja pituushypyn perusteita ja harjoittelua 1,5h ja päälle omat heittotreenit.Perjantai:Lepo

Lauantai:  Lenkki 1,5h sisältäen ne pitkät portaat 4x ylös-alas.. (sykemittarin mukaan kulutus 900kcal)

Sunnuntai: PITI olla heittotreenit,mutta ilmeisesti tuli pari muuttujaa.. :D

Mitäs viikkoon muuta... "asuntolaporukan" kanssa ollaan iltaisin porukalla katsottu bb:tä ja naurettu ihmisille :D (meidän luokkalaisia asuu siis 7 samalla käytävällä opistolla ja vierekkäisissä huoneissa..). Koulussa ollaan harjoitettu hierontaa joka päivä, tällä viikolla mm. käsien, jalkojen etuosien ja vatsan hierontaa(jolloin epäonnekseni jouduin ekaa kertaa miespuolisen luokkakaverin pariksi)..vihaan nimittäin vatsaani itsessäni kaikkein eniten..noo hengissä siitäkin sit selvittiin..
Tänään kävin Italian reissukaverin kanssa leffassa fiilistelemässä Rooman katuja eli siis to Rome with love tsekattu! Tänään sallin itselleni hieman leffanamuja..muutoin on tiukka linja kyl pitäny..
Kiloja ei ole tällä viikolla lähtenyt,mutta huomaa vaatteista, että on senttejä lähteny.. :) jee!!

Tänään kävin stadiumissa ostamassa itselleni juoksuhousut ja -paidan ja sellaisen "taskun" johon saa puhelimen ja sen saa kiinni olkavarteen..loppuu pähkäily, että mihin saan puhelimen lenkille lähtiessä..
Stadiumista löydetty juoksusetti :)


Siinäpä tämä viikko..huomenna jälleen auton nokka kohti opistoa ja uusi viikko käyntiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti