keskiviikko 5. syyskuuta 2012

nou otsikkoa ;)

Joopasta joo... Neljäs viikko opistolla meneillään...

Vanha kuva meikästä
 Maanantaina kävin testaamassa opistolla alkaneet zumban ja kahvakuulan...zumba oli sinäänsä ihan ok..hieman haastavampiakin askelluksia saisi olla...kahvakuula taasen oli pettymys..enpä taida mennä uudestaan... Sellaista pientä räpellystä ja kikkailua, jota ei voi tehdä isolla kuulalla ja meikäläisellä oli 12kg mukana, koska pienempää en omista.. ja missä oli tempaus, rinnelleveto tai lc?? Eipä ollu...Todella pettymys oli.. Kaipaan kovasti niitä rekkaparkin kahvakuulatunteja..niissä on sitä asennetta ja tekemisen meininkiä, ja isolla kuulalla!! NIH!

Eilen oli yleisurheilutunti ja kolmiottelu, eli kuula, pituus ja 60m :D Ei oikein meinannu luistaa, ku on takareidet niin pahasti jumissa..venyttelinkin niitä sitten illemmalla puoli tunita ja tänään kun oli hieronnassa nimenomaan takareisien ja pakaran hierontaa, niin kappas! ne ei enää ollutkaan niin kipeet...eilen kun niitä yritti yks luokkalainen hieroo, ni ei tervinnu ku hipasta ku meikäläinen huus.. Täytys nyt vaan muistaa venytellä, venytellä ja venytellä :)
Tosiaan eilen kokeiltiin vielä seiväshyppyä tunnin loppupuoliskolla..oli ihan mielenkiintoista.. Tunnin jälkeen jäätiin vielä luokkakaverin kanssa salille tekemään hiukan ojentajaa ja maastavetoja levytangolla(tänään onkin selkä kiitellyt :D). Sen päälle vielä noin 45min kuntopalloilla erilaisia heittoja ja keskivartaloa.. Illalla kaveri lähti pyörälllä kauppaan niin lähdin hölkkäämään mukaan..

Tänään taidankin pitää lepopäivän, kun aamulla herätessä oli kurkku kipiä ja nekku tukossa... Ettei vaan pääsisi lenska pukkaamaan...

Huomenna lähdetään luokan kanssa fillaroimaan noin 20km ja vietetään loppupäivä/ilta eräällä "torpalla" saunomisen,grillailun ja yhdessäolon merkeissä..Perjantai aamuna pitäs polkasta noin 30km kautta takaisin opistolle..Onneksi meidän opettaja on varannut palautumiskeskuksen (jossa on kylmä- ja kuuma-altaat ja porealtaat) meidän käyttöön sitten kun tullaan takaisin :)

Toivottavasti ei vaan sada vettä, jotten nyt kovin pahaa lenskaa saisi..

Tänään pitäs vielä vähän lueskella anatomian terminologiaa, sillä huomenna on ns. sanakoe..

Palailemisiin ja mukavia syyspäiviä :)

<3:VipeR

1 kommentti: