sunnuntai 26. elokuuta 2012

Viikko 2. kooste

Tällä viikolla on jo päästy hyvin opiskelun makuun ja mukavalta maistuu :) Hierontaa ollaan pieninä annoksina (10-25min) päästy harjoittelemaan päivittäin ja anatomiaa tulee ihan hirveitä määriä..mutta ei lannista! :) Liikuntaa oli hiukkasen vähemmän kuin viime viikolla, mutta reilusti enemmän kuin aikaisemmin.. Ruokailut on olleet suunnilleen samaa rataa kuin viime viikolla, eli salaattia,proteiinia jne eikä herkkuja! Lukuunottamatta keskiviikkoa, jolloin oltiin luokkalaisten kanssa keilaamassa ja käytiin katsastamassa uusien opiskelijoiden kastajaisia..siellä tuli pari olusta juotua, mutta ei se elämä siihen kaadu.. Tässä siis kooste viikosta:

Maanantai: Kuntopallo heittoja ja pikkuisen levytangolla kyykkyjä ja maastavetoja. Reilu tunti.

Tiistai: Koulussa 2h tennistä, illemmalla tunnin hölkkälenkki ja päälle noin 20min salilla mm. pyörimisharjoituksia, vatsaa ja kuntopyörää..

Keskiviikko: Heittotreenit 1h, keilaus 1h

ulkorinki ja välineet


Torstai: Koulussa Spinning 60min (ja kauhee hiki), illalla kämppiksen kanssa 1,5h alueella pelleilyä erilaisilla kiipeilytelineillä ja jumppatelineillä, nimesimme riehumisemme "Tarzan-jumpaksi" :D


lapsi on terve kun se leikkii
"tarzantreeni"Viikonloppu meni rauhallisesti kotosalla oleillessa, kavereita nähdessä ja kuskina ollessa..(ei siis pisaraakaan alkoholia!:)) Tänään käytiin kavereiden kanssa keilaamassa 2h ja päälle Rax:ssa syömässä(onneksi siellä on salaattibuffet)..

Viikon liikuntasaldo siis noin 10,5h

Painoa ei tälle viikolle ole muutamaa sataa grammaa enempää lähtenyt, mutta esim. housut jotka kiristi vielä viime viikonloppuna, eivät enää kiristä :) Jotain edistystä siis taas.. :)
 
ps:ensi viikolla alkaa ohjatut zumba ja kahvakuulatunnit opistolla, joten taidan suunnata sinne.. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti