sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pyöräilyä, golfia ja rentoutumista

Keskiviikkona kirjoittelinkin jo alkuviikon touhuista, joten jatketaan siitä mihin jäätiin..

Keskiviikkona en tosiaan kovaa treeniä viitsinyt tehdä..illalla käytiin pikkusen purkamassa ylimäärästä energiaa "tarzanradalla" heiluen..Muuten ilta menikin sanakokeeseen kerratessa..

Torstaina koulussa oli tosiaan se latinan terminologian sanakoe..pari sanaa vaan meni ohi..(sanoja siis oli noin 30). Sitten oli tunnin hieronta puolin ja toisin ja ruokailun jälkeen lähdettiin fillaroimaan kohti "torppaa". Ehdittiin polkee vain puoli tuntia kun pysähdyttiin.. Kiva pysähdys olikin,sillä käytiin harjoittelemassa golfia. Swingiä harjoiteltiin ja taisin lähes parisataa palloa lätkiä menemään.. Sitten oli vielä pienimuotinen "puttauskisa"..Sellanen 1,5h siinä golfin perusteissa sitten hujahtikin..

ensikertalainen


Kun kilometrejä oli kertynyt reilu 18, oltiinkin perillä..Torpalla sitten pienissä ryhmissä pelailtiin metsägolfia ja bocciiaa, jonka "mestaruus" napsahti meille..ja MINÄ heitin sen ratkaisevan heiton meidän joukkueen eduksi :) Tyttöporukalla saunottiin ja rohkeimmat pulahti (jo) kylmään veteen.. Loppuilta meni unoa ja twisteriä pelatessa..Iltanuotiollakin istuttiin ja tutustuttiin porukkaan paremmin..(pari saunaoluttakin siinä hujahti lähes jokaisella..myös opettajalla ;))

"torpan" rantasauna ja laituri
twisteriäIhan mahtavan mukava "torpanreissu" kera maailman mahtavin luokka!!

Perjantai aamuna hypättiin fillarin selkään noin puoli yhdeksältä..poljettavia kilometrejä kertyi 28, joten yhteensä kahdessa päivässä 46km..eikä ollut ollenkaan paha..oikeestaan vaan tykkäsin! :)Opistolla saatiinkin mennä suoraan palautumiskeskukseen ja siellä sitten lilluttiin porealtaassa jne.

Viikonloppu on mennytkin kotosalla ollessa ja lenskaa paranneltaessa.. Kaverit oli kylässä ja parit mustikkashotit otettiin pitkästä aikaa.. Huomenna taas opistolle ahkeroimaan.. JA ensimmäiseen tenttiin valmistautuessa(pe siis anatomian tentti).

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

<3:VipeR

ps. Hyvin toimi viime postauksessa esitelty juoksuasu myös pyöräilyreissulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti