sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Mahtava viikko!


Tällä viikolla on vanhettu taas vuodella, saatu auto vihdoin kuosiin, päätetty työt (tippa linssissä kyllä lähdettiin perjantai aamuna yövuorosta kun kaikki kävi halailemassa), ja vietetty aikaa ihanien ystävien kanssa ruokailun, leffan, terassin, ja yökerhojen muodossa.. <3

Viikko menny kutakuinkin näin:

Maanantai: Vapaapäivä. Käytiin kavereisen kaa Memphiksessä syömässä, terassilla juomassa yhdet mansikkamargaritat ja leffassa katsomassa IceAge 4 3D:nä.  TOIMIVA PÄIVÄ!


 Tiistai: Synttärit! Ja töissä 11-19:45.. Vein töihin mansikkamousse kakun ja karkkia.. Aamulla olin ehtiny käydä hakemassa maskiverkkoa puskurin viimeistelyä varten ja ostinpa uuden soittimenkin.. Töitten jälkeen hain kaverin kyytiin ja otettiin parit synttäreitten kunniaks..

Keskiviikko: Kaverin kanssa rullattiin ees ja taas etsimässä lisää maskiverkkoa, joka oli loppunut, eikä mistään löytyny..jouduin sitten ostamaan eri värisenä ja purkin spraymaalia.. (käy se niinkin). Olin lähdössä zumbailemaan, mutta mikään ei tahtonu onnistua, joten en sitten ehtinyt.. (prkl)

Ilta siinä väkerreltiin puskurin kimpussa ja jäi verkon kiinnitykset kuivumaan kun suuntasin yövuoroon..

Verkon asennushommat meneillään..(apuri ei halunnut kasvojaan näkyviin)
Torstai: Käytin auton uusintakatsastuksessa ja läpi män! :) Sitten ei muuta kuin asentamaan puskuri vihdoin paikoilleen!! JEIJ!!! :) Poikkesin sitten hakemassa pari kakkua kaupasta ja suuntasin viimeistä kertaa yövuoroon..

Paikoillaan!! <3

Perjantai: Työt päättyi klo 7:05 ja tulihan siinä pari kyyneltäkin tirautettua.. Suuntasin nukkumaan ja heräilin vasta puoli viiden aikoihin.. Ystävän kanssa suunnattiin töiden päättymisen, loman ja synttäreitten kunniaksi Amarilloon ja siitä vielä terassille.. Yhden mansikkamargaritan ja yhden holittoman juoman kävin juomassa!

Perjantain holiton
Lauantai:  Sain aamukahvin sänkyyn <3  Siivoilin vähän ja kävin hakemassa kaksi ystävää kyytiin ja odoteltiin vielä kolmatta meille saapuvaksi..   
                                                                                                                                   


Yhdentoista maissa kaupungille, jossa kolme mun (ex-)työkaveria jo terassilla odottelivat.. Siitä suunnattiin porukalla paikalliseen yökerhoon kun mulla oli sellanen lipuke jolla koko kööri pääs ilmatteeks sisään ja saatiin vielä lasit kuohuvaa.. Paikassa oli hiukan hiljasta joten ei siinä varmaan puoltatoista tuntia kauempaa oltu kun siirryttiin kaupungin uusimpaan yökerhoon jatkamaan.. Ja kappas kun siellä olikin populaa..hyvä kun sekaan mahtu.. Siellä sitten tanssailtiin pilkkuun asti! :) Kävellen kotiin ja nukkumaan.. Mahtava ilta, isot kiitokset kaikille osallisille! <3


Halusin välttämättä noi kultaiset popot jalkaan.. Mut eikös se oo ihan normaalia korjata kenkiä hakasnaulaimella? :D
Namsnams :)


Sunnuntai: Unta, unta ja unta.. ja kävin vähän ajelemassa kun olotila tuntui normaalilta ;D

Kaikinpuolin siis mahtava viikko takana!

Huomenna vois taas palata ruotuun ja hilpasta vaikka Elixialle! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti