maanantai 16. heinäkuuta 2012

Haastetta pukkaa

Ensimmäista kertaa lähen nyt mukaan näihin haasteisiin.. tähän siksi, että tänään tympii kaikki, joten ehkä on hyvä pohdiskella hieman hyvää mieltä tuottavia asioita.. :) Tää on siis tullut Anniinaiselta jo aikapäiviä sitten, mutta nyt vasta sain sen tehdyksi..

"Hyvän mielen haaste", tarkoituksena siis listata hyvää mieltä tuottavia asioita kymmenen kipaletta. (Satunnaisessa järjestyksessä.) Sen jälkeen haaste heitetään viidelle eteenpäin.

01 -Ystävät
"Tarviiko sitä sen enempää selitellä? Mulla on ihania ystäviä, joiden pelkkä läsnäolo tai puhelinsoitto saa mut hyvälle mielelle" <3

02 -Musiikki
" Kuuntelen musiikkia jatkuvasti, joka paikassa, toimii joka tilanteeseen. Yksinkertaisesti parasta! en osaisi elää ilman musiikkia.."

03 -Liikunta
"Kunnon hikitreeni ja sen jälkeinen fiilis! Hauska irrottelu zumbassa! Päätä tyhjentävä lenkki! Niistä se hyvä fiilis vasta tulee!!"

04 -  Blogi
" Ihana saada tyhjentää ajatuksiaan aina silloin kun siltä tuntuu ja ihana lukea toisten kirjoituksia joihin vois samaistua ja tajuta ettei ole "ainoa".."

05 - Kahvi
"Aamukahvi (silloin kun sen saa juoda rauhassa ilman kiirettä minnekkään), kahvikupillinen ystävän kanssa, kahvikupillinen keskellä raskasta työpäivää.."

06 - Aurinko
"Auringonnousu; kaunista, auringonpaiste päivällä; mieltä piristävää, auringonlasku; jotain jota voisin tuijotella tuntikausia" <3

07 - Yökerhot
" niin typerältä kuin se kuulostaakin niin joo-o. Nautin suuresti kun musiikki soi ja voit tuntea basson jytkeen kropassa, kun musiikki "menee sinuun" ja voit vain tanssia..Nautin siitä että pääsen tanssimaan..ja jotenkin kummasti tunnen olevani aivan eri ihminen laittautuneena ja vapautuneena.."
(eri lukunsa on tietysti täpötäynnä olevat räkälät*yök*)

08 -Auto
"Jostain kumman syystä nautin autolla ajamisesta kovasti.."

09 - Matkustelu
"On ihana nähdä "uutta ja ihmeellistä"..kaikki ne eri kulttuurit, tavat, ruuat..ja maisemat.."

10 -Läheisyys
" Kun joku on lähellä, halaa, tai vetää kainaloon..onko ihanampaa tunnetta?"

Ja koska mulla ei näitä lukijoita runsain mitoin ole, laitan tän eteenpäin Anuliinille ja niina c. mon:lle

1 kommentti:

  1. Iltaa. Haaste on nyt käyty katsomassa ja hyväksi havaittu. Ei ollutkaan se pelkäämäni painon pudotushaaste :)
    Mukavaa lomaa!!!!!

    VastaaPoista