keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Nyt loppui se ilakointi!

Eilen kävin jopa heittämässä.. Osa heitoista kulki ihan kohtalaisesti, osa huonommin.. Kaveri oli mukana ja kuvas muutamia heittoja videolla ja sarjakuvauksella, jotta pystyisin hieman itse näkemään tekniikkaani..

Sinne se lens..
Oon nyt treenaillu itekseen, mutta myönsin kyllä, että välillä pieni neuvo tekniikassa ei olis pahitteeks..ja joo, tarviin apua..myönnän..en pärjää yksin.. Tai siis osaan kyl reenata omin päin jne. mutta juuri se kun en itse heittojani näe ja tuo on viimesen päälle tekniikkalaji ja pientä pilkun viilaamista, niin  tarviihan siinä jonkun vähän kommentoimaan..

Joten..otin yhteyttä ns.  "entiseen valmentajaani", jonka kanssa en ole aikoihin ollut yhteydessä.. Siinä sitten juteltiin ja sanoi hän itsekin miettineensä useasti, että olisi kiva vielä olla mukana noissa kuvioissa.. sovittiin sitten ensi tiistaille treenit! JEIJ!! Kiva kun saa vähän apuja!!Saatiin illalla kaverin kanssa päähänpisto ja lähdettiin yöpicnikille.. (oltiin siis aikavälillä 22-00 satamassa laiturin päässä picnikillä) :D TOSIN, tällä kertaa meillä oli terveelliset (mutta maukkaat) eväät: viipaloitua porkkanaa, kurkkua, kukkakaalia, savujuustoa ja leipäjuustoa, joita sitten dippailtiin tuorejuustoihin (makuina ruohosipuli ja kanttarelli) ja kermaviili dippiin.. NAMS!!

Anniinaiseni

Ilta vain kaunistui


Tänään sitten suuntasin kaverin kanssa lenkille.. kaveri oli vielä vähän toipilaana, joten suht rauhalliseen tahtiin hölkkäiltiin.. yhteensä noin 6,5 km.. siinä lenkin varrella on yhdet ihanan pitkät kivirappuset ja mulla on joku kauhee himo niitä rappusia kohtaan.. Oli sitten pakko pariin kertaan vetästä ne rappuset ylös, vaikka jo ekan kerran jälkeen jalat tutis ja pakaraa poltti.. Vedin vielä pari kertaa ne puoleen väliin lisää.. Peppu kiittää tästä! :)

Puolivälissä lenkkiä

siellä joku pölvästi pinkoo :D

Kotosalla tuli sitten puhe yhestä mekosta (jota en ole kertaakaan käyttänyt, välillä vain ihaillut ja päällekin kokeillut), jonka ajattelin laittaa päälleni serkun häihin vajaan kolmen viikon päästä.. No, SE EI MENNYT ENÄÄ KIINNI!!! siis !??!!??!?!?!

 Onneksi tuli nyt sitä kokeiltua, eikä vasta juuri ennen häitä..

Nyt tosiaan loppui se ilakointi ja lenkkipolku, kuntosali ja keskivartalotreeni kutsuu..ja sen ruuan
suhteen.. nyt alko tiukka linja..

Minä haluan mahtua siihen mekkoon..

EI!!

MINÄHÄN MAHDUN siihen mekkoon elokuun alussa!! PISTE!!!

Teinkin sitten jo tänä iltana vatsalihaksia niin että sattui!

 MUTTA MINÄ MAHDUN!!!!

Näillä tunnelmilla eteenpäin!!!

Huomenna lähdenkin pariksi päiväksi ystävän luokse maalle..siis ihan oikealle maatilalle..Jee!
pääsee maastoon ratsastamaan ja uimaan ja ja ja..

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti