lauantai 7. huhtikuuta 2012

kuulumisia pitkän tauon jälkeenEipähän oo tullu tännekään kirjoitettua piiiitkiin aikoihin.. Tiiä ees mistä sitä alkais.. No, hengissä siis ainakin ollaan.. :D

Elixialla en oo käyny varmaan kolmeen viikkoon..ei vaan oo ollu inspiraatiota, kiinnostusta eikä intoa.. Syömisetkin on menny retuperälle ja paino oli viikko sitten taas lähtölukemissa.. Se on vaan kun tuntuu että kaikki pissii alle niin ei sitä silloin jaksa kiinnittää huomiota syömiseen tai liikuntaan, eikä mikään oo jaksanu kiinnostaa.. Oon siis hengaillut kavereiden kanssa ja viipottanut taas menemään tuolla yöelämässä enemmän kuin laki sallii :D Toisaalta, ihmisellä on vain yksi elämä käytettävissä ja siitä pitää nauttia, eikä aina vetää liian tiukalle kurille itteensä..

Noo nyt on taas asiat kutakuinkin kunnossa ja ajattelin taas ottaa itteäni niskasta kiinni.. Elixialle meinasin suunnata jo maanantaina,mutta oliko ylläri, että oon sit ollu koko tän viikon kipeenä eikä oo sit päässy.. Keskiviikkoisin ollaan käyty kaveriporukalla keilaamassa ja siinäpä ne liikunnat sit onkin..
2 kg oon jo tällä viikolla saanu kuiteskin pois kun aloitin uuden kuurin..en jaksa sitä selostaa,mutta katsotaan ja kokeillaan nyt.. Tosin loppuviikon nyt otan lunkisti ja jatketaan kuuria sitten taas ensi maanantaina..

Huomenna suuntana Helsinki ja jokavuotinen perinne: American Car- & Tuning Car Show!! Jeij!! :)
    
                                                    
                                               Tunnelmia viime vuodelta kyseisestä tapahtumasta:

 
Sää suosi viime pääsiäisenä
    Oma tuninki auto on nyt niin pahasti vaiheessa, että sitäpä ei vielä tänä vuonna saada näyttelyihin.. Noo, onhan se kesä ensi vuonnakin.. :D Hiljaa hyvä tulee..

Oma rakkaani silloin kun se oli suunnilleen näyttelykunnossa..


Mitäpäs tässä muuta..hyvä fiilis ja sitä rataa..

Aurinkoista kevättä ja munarikasta pääsiäistä!!! ;)

      <3: Vipsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti