lauantai 14. huhtikuuta 2012

Naiset ja autotarvikkeet

Tänään aamuvuoro töissä mateli toooosi hitaasti.. Noo, töitten jälkeen sit kävin nappaan kaverin kyytiin ku oli tarkoitus lähtee osteleen autotarvikkeita.. (Enkä halunnu lähtee yksin palloileen tyhmänä autotarvikekauppaan, vaikka tasan tiesinkin mitä tarviin).. Käytiinhän me sit pyörimässä, tosin ostin aivan muuta kuin oli tarkoitus kun ideat taas lensi ja tuli taas suunnitelmamuutoksia.. :D Eli en siis ostanut lopulta mitä ois pitäny.. No, kun Plantagen sitten sattui olemaan siinä vieressä niin tottakai me aateltiin poiketa siellä KATSOMASSA("joo niin varmaan").. 
Palasin sieltä sitten yhden kiinanruusun, lihassyöjäkasvin, neljän yrttipuskan ja parin ruukun kanssa.. että se siitä katselusta :D No onpahan taas pari kasvia jotka voin viikon päästä jo heittää roskiin ku ne kuolee mun hoidossa (kuten kaikki aiemmatkin) kuitenkin.. Jännä nähä..

kiinanruusu ja lihansyöjäkasvi


ruohosipuli, tilli, basilica, oregano ja hienot ruukut ;)


Poikettiin myös kahvilla ja sinne kosahti taas mun kuurit kun vedettiin porkkanalaivokset ja Café mochat..hyi hyi..

Sit kun kauppakeskuksessa oltiin niin aattelin samalla ostaa hiusvärin kun pitäs taas tuo pääliosa vaalentaa..joo kassahihnalla oli lopulta myös pehmokarhu (omalle asukille töihin tosin tuo), hiuslakkaa, ruokia ja jotain tilpehööriä..taas.. Ja siis pelkkää hiusväriä poikkesin hakemaan..

Partykarhu


Noo, siinä ajaessa tuli mieleen,että oliskos kodin terrassa niitä juttuja mitä tartteisin.. Poikettiin siis sinneKIN.. ja hei naiset ja kodin terra: Lopputuloksena korissa: party-tekstillä oleva boolisanko (eräitä tulevia bileitä ajatellen), mustaa sisustuskontaktimuovia, sisustustarra/liitutaulu ja vastaavaa sisustustilpehööriä..

Lisää kuvateksti


moisia askartelin siitä mustasta kontaktimuovista :)


Ainoat autoon lliittyvät asiat joita sain kolmen tunnin aikana mukaani haalittua, oli tekstiililiima ja hakasnaulain(sisustan/ovipahvien verhoilua ajatellen)... Niin ja ne alumiinilevyt jalkatiloihin.. että sentäs jotain..

No näin siis käy kun naiset lähtee ominpäin AUTOTARVIKEOSTOKSILLE..!!! :D

Näihin sanoihin ja tunnelmiin, se on moro!!

<3: Vipe

Ps. Käytiin joo American Car Showssa..siitä ehkä kuvakooste myöhemmin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti