maanantai 1. syyskuuta 2014

tiukempi linja ja fiiliksiä siitä..

Heipä! Ja terveisiä täältä yövuorosta.. Hiljaista on, joten tuumasin, että voisi olla hyvä aika hieman rustailla tekstin tynkää.. :)

En ainakaan nyt jaksa kovin kauheesti palata kesälomaan, sillä eipä kahden kuukauden takaiset jutut taida hirveesti ketään enää kiinnostaa.. :D Lyhyesti kerrottuna, käytiin Tallinnassa lomailemassa,asuntomessuilla, katsomassa ralleja, Kotkan meripäivillä, sukulaisia tapaamassa jne jne muuta mukavaa.. :) Nautin tuosta ajasta ja kesästä kovasti, mutta nyt on aika kääntää katseet jo syksyyn (nyyh, byebye kesä, tulen kaipaamaan sinua!)!

Viimeiset reilu puoli vuotta ollaan pt:n kanssa keskitytty ton mun selän kuntouttamiseen, ja nyt kun selkä alkaa kestää, ollaan muutettu ohjelmaa ja loppuvuosi keskitytään siihen mun yhteen, ainaiseen tavoitteeseen, jota en ole yksin saanut saavutettua, eli painonpudotukseen.. Aloitettiin tiukka linja treenien ja ruokavalion kanssa ja niitä on nyt noudatettava prikulleen, sillä mun tulee lähettää pt:lle aamupaino kaksi kertaa viikossa. Mielestäni tämä on hyvä, sillä se estää pienenkin lipsumisen ja antaa kummasti motivaatiota, sillä se näkyy varmasti heti jos ei joka kerta ole edes pientä pudotusta.. Ja jos sitä pudotusta ei näy, niin tiiän että seuraavalla kerralla kuuluu tiukka tenttaus: "Mitäs olet syönyt, entäs liikunnat?" :D (Ja rakas pt:ni, jos tätä siellä satut lukemaan, niin lämmöllä sua ajattelen, oot ihan best! :D )

-
kuva:weheartit.com

First thing in the morning, second thing in the afternoon, and last thing at night
kuva:weheartit.com
Joten, viikko tässä ollaan menty tiukemmalla linjalla ja hämmästyksekseni se on sujunut varsin mukavasti ja uskaltaisinko sanoa, että jopa helposti.. Perjantaihin mennessä oli jo päässy salille kahteen kertaan, molempina kertoina AAMULLA klo 8-9 välillä!! ja jos joku ei sitä muista, en todellakaan ole aamuihmisiä, siksipä olenkin itsestäni varsin ylpeä!! :) Kerran ollut fustra-tunti  (joo-o, harrastan sitä edelleen) ja lauantainakin painelin lenkille, AAMULLA! Lenkki ei vaan sujunut kunnolla..tunnin takkusin raskaan askeleen kanssa, vaikka aamuaurinko piristikin lenkkiä, ja nyt on sitten säärten etuosat tukossa niin että kävelykin sattuu... :/

Syömistenkin kanssa on mennyt nyt mukavasti, jopa näin yövuoroissa ollessa.. Parina päivänä olen kotona itsekseen kironnut ja tapellut itseni kanssa, kun on tehnyt mieli syödä jotain ylimääräistä tai jotain mitä on tehnyt mieli.. mutta EN ole lipsunut!! Taas yksi jee lisää!! :D
Mutta anyway, I´m proud of myself!! Ja tämä, jos jokin on paljon meikäläisen suusta!! Mutta näihin fiiliksiin kiteytyy mun kulunut viikko! :)

Uutta ihanaa, ahkeraa ja sujuvaa viikkoa toivotellen: Viper

Go workout today!💖
kuva:weheartit.com

ps.omia kuvia olisin laittanut mutta jostain syystä en taas saa niitä tuosta puhelimesta tänne.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti