perjantai 25. huhtikuuta 2014

Mukavaa arkea

Arkiko tylsää, ei minusta..Ainakaan arkivapaat, joita mulla oli tälläkin viikolla kaksi, ovat mun mieleen. Saa tehdä just mitä huvittaa (ja vähän sellaistakin mikä ei niin huvittaiskaan) ja ottaa aikaa itselle raskaan työn vastapainoksi.. Facebookissa kiertävä arkikuvahaaste napsahti mullekin, joten se on innoittanut ottamaan enemmän kuvia "perusarjesta". Ajattelin jakaa tätä mun arkea myös täällä, koska näin parin päivän "tarkkailun" jälkeen olen saanut todeta, että mun arkihan on oikeestaan aika mukavaa :)

Eilen siis viettelin vapaapäivää, työkaveri kävi "ongelmansa" kanssa makaamassa 1,5h mun pöydällä ja minusta oli hauska löytää ratkaisuja tähän ikävään vaivaan. Hierontahommat on mun mielestä kivaa sivuhommaa päätyön ohella, etenkin jos jollain on oikeesti joku ongelma/vaiva jossain ja voin oikeesti jollain tavalla auttaa.. :)


Lisäksi innostuin siivoamaan terassin kesäkuntoon, ensin harjattiin ja putsattiin laudoitus, sitten vielä pesin sen..Se tuntui olevan hullun hommaa, mutta on se vaan mukava nyt kun on puhdas ja jopa raikkaan tuoksuinen terassi.. Ja olipahan kelikin kohillaan ulkona touhuiluun :)

Illalla tein vielä fustran kotiläksyjä ja sen sellaista..

Tänään oli vuorossa fustra-treenit, joihin suuntasin tällä kertaa pyörällä. Matka sujui mukavasti järven rantaa myöten ja aurinko helli :) Olipa vaan kiva pyöräillä(nyt kun vuosien jälkeen jälleen omistan pyörän) ja aion jatkossakin pyöräillä aina kelin ja ajan (ja ehkä vähän viitisimisenkin) salliessa treeneihin..


Kotosalla laittelin terassin loppuun, puunaten tuolit ja pöydän puhtaaksi.. Kirjauduin myös kalorilaskuriin, koska pt haluaa tarkistaa nyt mun syömiset, koska paino junnaa..Mahdollisesti aineenvaihdunta jumissa... Jos syömisistä ei löydy "vikaa", niin pelotteli mokoma mua jo aineenvaihdunnan herättävällä kunnon tankkauskuurilla, joka ei kuulostanut YHTÄÄN hauskalta.. Tai, no ironisella tavalla kuulosti.. :D Mutta katsotaan katsotaan..

Sellaista täällä.. Kuinkas teillä arki sujuu? :)

-VipeR

2 kommenttia:

  1. Heippa murustus <3 Mukavia kuvia sulla :) Kivaa viikonloppua sinne,minne menetkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vain :) Töihinhän minä viikonlopuksi menen, en sen kauemmas :D Mukavaa viikonloppua myös sulle<3

      Poista