keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Selvästi hyvä päivä!!

Tää päivä on kyllä aamusta asti lähtenyt mainiosti käyntiin! Heräsin kerrankin ajoissa (vapaapäivinä tulee yleensä nukuttua liiankin pitkään).. Vai mitäpä sanotte tällaisesta aamusta:

Iso kuppi kahvia ja "aamupalana" fit-lehti :)


Läppäri, joka sippasi about puoli vuotta sitten ja vei mukanaan kaikki menneiden vuosien kuvat, yllättäen TOIMIkin tänään kun uteliaisuuttani kokeilin,joten sain pelastettua kaikki kuvani tikulle!! :) Onnellinen tästä! :)


Seurana tällainen karvakaveri,joka jaksaisi leikkiä koko ajan ja joka nautti täysin tassuin ulkona olevasta lumesta :)

Ja keittiön ikkunasta pilkottava aamuaurinko! :)


Sain aikaiseksi laitella hieman valojakin tänne..On sitten kiva niitä illalla laitella päälle ja tunnelmoida.. :)


Pitäis olla kevyesti siniset..
makkarin ikkunasta
makkarissa myös..makkarin ihana lamppu :)      
Ja keittiöön ostettu kattovalaisin..Tykkään myöskin kovasti! :) Toki hyvin yllättävää on, että on miehen valitsema :P


Tällaisia fiiliksiä tältä päivältä.. Kohta lähdetään kaveriporukalla kattoon Nälkäpeli 2 ja sen jälkeen syömään, hyvä päivä saa siis vielä arvoisensa jatkon :)

Ai niin tosiaan..Viimeksi mainitsin niistä autokaupoista.. Kaupat tuli kuin tulikin tehtyä ja nyt on uusi menopeli alla.. Hieman haikein mielin jätin edellisen auton sinne, mutta olen oikein tyytyväinen! Uusi auto on edellistä mukavampi..Ja nimenomaan mukavampi, vaikkei ihan niin näyttävä ja massasta erottuva olekaan.. Onko tää nyt sitten jokin vanhenemisen merkki kun mukavuus meni nyt edelle.. :D tiijä tuota, mutta nyt on hyvä menopeli alla :)

Nyt lähdettävä valmistautumaan mukavaan iltaan ystävien kanssa :) <3

Mukavaa viikon jatkoa!

<3: VipeR

Ps: Loppuun vielä kaksi biisi"löytöä" jotka soivat nyt meikäläisellä varmaan hetken aikaa ;)


Vaikken Krista Siegfridsin musiikkia ole pahemmin ennen kuunnellutkaan, tämä sattumalta tv:stä kuultu biisi kosketti ja päätyi kyllä mun soittolistalle.. Sanat kun lukee ja kuuntelee biisin, niin itsellä tuli kyllä tippa linssiin..Tuli niin monta rakasta ihmistä tästä mieleen.. :´)


Toinen "löytö" oli tämä joululaulu.. Mielestäni yllättävän hyvä versio, vaikken pahemmin "raskaan" musiikin ystävä olekaan, mutta tässä biisissä äijien äänenkarheus kuulostaa hyvältä ja video/biisi sai mulle aikaiseksi kylmiä väreitä.. Muutenkin kyseessä mielestäni yksi parhaista/ minulle tärkeimmistä joululauluista.. Toimii! Tulee varmaan kuunneltua tänä jouluna jonkun verran, vaikken vielä joululaulukautta olekaan aloittanut :D

4 kommenttia:

 1. Kiitos haleista.Takaisin haleja sinne <3 Ihanaa, että sait autokaupat tehtyä, onnea uuden biilin omistajalle :) Mukavan rentoa leffailtaa sinne!!!!

  VastaaPoista
 2. Vitsi toi teidän koira on söpö. :) Ja aivan todella upea lamppu teillä makkarissa! Siis WAU!
  Ja hei, tiesitkö, että Krista Siegfrieds on tehnyt tuon biisin edesmenneelle isälleen?

  - Rouva E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se :) Ja joo, tiesin..Osin siksi se koskettikin.. :)

   Poista