perjantai 22. marraskuuta 2013

Elämme jännittäviä aikoja..

Olen hyvin hyvin pahoillani piiiiiitkästä kirjoittelutauosta!!! En vain ole löytänyt motivaatiota kirjoittaa, vaikka asiaa ja mietteitä olisi ollut..

Noh, kaiken kaikkiaan tässä on eletty ihania ja jännitäviäkin aikoja..Muutoksen tuulet on tässä puhaltaneet kunnolla.. Tosiaan, sain uudesta työpaikastani vakipaikan ja tästä olen oikein onnellinen! Sen seurauksena sitten aloin ajatella myös autonkin vaihtoa.. Kauppoja on tässä tällä viikolla käyty ja odottelen siihen liittyvää puhelua tässä lähi aikoina.. :)

Toinen velijstäni sai jokin aika sitten toisen tytöntyllerön perheeseen lisää ja olin hämmästyksestä ja ilosta soikeana kun meitä kysyttiin tämän pikkupirpanan kummeiksi.. Näin tämän suloisen pirpanan tässä muutama päivä sitten ja ihana pikkuinenhan se olikin! Tulevana viikonloppuna tämän isosisko (vajaa 2v) tulee mahdollisesti hoitoon tänne ja olen tästä(kin) oikein onnellinen..! On niin harmi kun en voi enempää viettää aikaa näiden ihanuuksien kanssa, vaikka haluaisinkin.. Haluaisin oikeasti olla niille kiva ja läheinen täti,koska oikeastikin välitän niistä ihan mahdottoman paljon!! <3 Mutta kaikki se aika mitä saan niiden kanssa viettää, on kultaakin kalliimpaa!! :)

Sitten,kaiken tämän lisäksi, kävin kaksi viikkoa sitten niissä fyssarikoulun pääsykokeissa... Pääsykokeet oli melkoinen "kaikki mehut irti" päivä, mutta päivästä jäi kaikenkaikkiaan hyvä fiilis.. Sanoivat, että tulokset tulevat julki  22.11 eli HUOMENNA!!!! En tiedä uskallanko mennä postilaatikolle... :S Oli tulos mikä oli, tiedän, että itken... Joko onnesta tai epäonnesta! Mutta olen silti tyytyväinen suoritukseeni pääsykokeissa!

Näistä pääsykokeista voin kirjoitella myöhemmin tarkemmin, mutta nyt on pakko painella nukkumaan... Palaan asiaan tässä lähi aikoina!! :)

Hyvee yötä!

<3:VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti