sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ihana syksy!

Meikäläinen on aina ollut ns. kesäihminen. Syksy on mennyt lähinnä surkutellessa mennyttä kesää ja ootellessa millon pakkaset taas alkaa. Tänä vuonna oon jotenkin eri tavalla "herännyt" tähän syksyyn.. Johtunee varmaan siitä, että on tullut oltua enemmän ulkona ja luonnossa, kun tuota koiraa lenkittelee.. Nyt oon ehtinyt huomata syksyn kauneuden ja väriloiston ja kuinka mukavalta kirpsakka syysaamu tuntuukaan ja oikeasti jopa nauttinut aurinkoisista syyspäivistä! (niille sateisille, harmaille syyspäivlle en vieläkään syty)

Toki osansa tuo tähän syksystä nauttimiseen, kun on tapahtunut niin paljon kaikkea hyvää..Ihana uus asunto, uusi mukava työpaikka..Ja muuta mukavaa.Yksi superkiva juttu lienee myös tiedossa, mutta siitä en vielä saa sen enempiä hiiskua..kerrottakoon sitten kunhan se tässä hieman varmistuu.. :)
Mutta, tässäpä nyt muutama syysfiilistely kuva..
Koiruus löysi mieluisan ja riemuisan leikkipaikan isosta vaahteranlehti kasasta :D

Tuosta lähtee noin 500m päästä ihanasti tuollainen rauhaisa metsäpolku, jossa käytiin tänään Benjin kanssa juoksemassa.(tosin mun löysät tennarit ei ollu hyvä valinta kiviselle ja juuria täynnä olevalle metsäpolulle). Edellinen asunto oli ihan rantaraitin kupeessa, joka sekin on nätti ja kiva paikka lenkkeillä, mutta onhan se koirallekin kivempi päästä metsään juoksemaan..


Polkua kun mentiin terpeeksi pitkälle, niin tuli vastaan lenkkeily tie.. :)

Millaisia fiiliksiä teillä on syksystä?

Aurinkoisia syyspäiviä toivitellen: VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti