torstai 8. elokuuta 2013

Vihdoin!

Ja viimein..pääsen kirjoittaan tänne..Pahoittelut pitkästä kirjoitusvälistä..En oo ehtiny, enkä kyllä oo saanu aikaankaan..Yövuorossa olisin kirjoitellut, mutta työpaikan koneilla on joku bloggeria vastaan, eikä kirjoittaminen onnistu..

No, itse asiaan.. Vime viikolla pääsin takaisin treenaamisen pariin! Jes! Maanantaina mulla loppui kärsivällisyys oli aivan PAKKO päästä heitteleen. Sinnehän sitten mentiin! Oli ihanaa päästä vihdoin takaisin rakkaan harrastuksen pariin, vaikkakin pitkän tauon jälkeen se oli myös aika takkuista..Mutta tästä se lähtee!

Back in business ;)Tiistaina kävin ratsastamassa tunnin verran.. Keskiviikkona olikin sitten sekä selkä, vatsalihakset, että persus kipeenä..Mutta ihana lihaskipu, tervetuloa jälleen seuraani! <3
Torstaina paineltiin kaverin kanssa tsekkaan uusi sali ja siellä nyt ainakin kokeillaan kuukauden verran.. Sali oli muuten ihan kiva, mutta harmikseni huomasin, että siellä on vain yksi levytanko treenipaikka..Tulee vielä ongelmia kun mun pitäs tehä levytankotreenejä ja ne kestää aina jonkun 1,5h ni arvatkaa vaan voinko varata koko levytankoa täksi aikaa itselleni..enpä usko.. :/ Eli voi olla että alan syksyn/talven tullen käymään tuolla monitoimitalon puntilla (joka onkin sitten aina täynnä raavaita ukonjärkäleitä..) On se vaikeeta! Tosiaan pääosin jalkoja treenasin salilla, ja fyssarin ohjeistamia (syviä) keskivartalonlihaksia. Vapailla painoilla(levytangolla) treenaaminen on vielä valmentajan kehoituksesta kiellettyä (tai pikemminkin ei suotavaa) ainakin jonkun aikaa.. Mutta onneksi nuita jalkojen treenaukseen kehitettyjä laitteita löytyy. :)

Viikonloppu menikin sitten taas vähän toisissa tunnelmissa ralleista ja ralliriennoista johtuen ;D Tällä viikolla en oo ehtiny vielä muuta kuin olemaan töissä.. Tai zumbasin mä tässä yks päivä kotosalla.. Mutta tänään mennään taas salille! :)

Ruokailut on ollut tähän mennessä päin honkia ja pahasti, mutta niitä tässä nyt hiljakseen fiksaillaan sitä mukaa, kun treenit lähtee kunnolla pyörimään ja sitä rataa.. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

-VipeR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti