lauantai 17. elokuuta 2013

Vähän jälkijunassa..

Jääny taas tää kirjoittelu vähän..Jotenkin hukassa into tai jotain.. Sorry!

Tosiaan viime viikolla käytiin pariin otteeseen salilla.. Torstaina tein jalkatreenin: jalkaprässiä (yhdellä, sekä kahdella jalalla, etu- ja takareidet yms. "peruskamaa". Loput hapot vedettiin vielä kahvakuulan kanssa kyykkykävelyllä :D Kaveria opastin kahvakuulan saloihin ja lopuksi tehtiin vielä vatsat ja kyljet mm.istumaannousuja kuulan kanssa ja lankkua.. Seuraaana päivänä oli kyllä sekä persusta ja vatsalihakset hellänä..Se on kyllä sekä hauskaa, että tuskallista kun nauraminen ja aivastaminen sattuu :D

Pakollinen salin pukkarikuva :D

Yksi päivä siinä palauteltiin kevyillä venyttelyillä höystettynä ja lauantai aamuna (kyllä AAMULLA) kasin jälkeen paineltiin taas salille. Vuorossa oli sitten käsi- ja selkätreeni.. Pari tuntia siellä taas hujahti :)

Myöhemmin lauantai-iltana samaisen ystävän kanssa pidettiin "dippi-ilta", eli dippailtiin kasviksia ja katseltiin pari leffaa..Ja joo, myös sivistyneesti pari lasia viiniä ;)

Omnom :P
Ai niin, tosiaan..Kävin vihdoin ostelemassa palkkaria, kun huomasin, että sitä ei enää mulla ollut..Ostin nyt (mulle) uutta Leaderin palkkaijauhetta ja myöskin Leaderin Hera jauhetta proteiinilisäksi. Kyllä nyt lihas kasaa ja rautaa nousee ;D (joo varmasti)


Tää viikko on muuten menny niin vauhdilla ja kalenteri täynnä, että salille en ole ehtinyt, enkä edes jaksanut.. Ensi iikko on myös tosi tosi täynnä, joten en tiedä mistä revin aikaa reenille..vielä kun otettiin ja maksettiin ne kuukausikortit tuonne salille niin ekat kaks viikkoo menee ei-treenatessa..pöh! En tykkää!

Isompia ja pienempiä muutoksen tuulia on tässä syksyn mittaan tiedossa, mutta niistä enemmän kunhan asiat selkenee lisää ;) Kaikkea mukavaa kuitenkin :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja energistä uutta, tulevaa viikkoa! :)

-VipeR

Ilahdutin työkavereita eilen valkosuklaa-lime-juustokakuilla ja hyvin teki kauppansa ;D

Koiruuden uusi vakiopaikka :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti