sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kooste ja paluu arkeen..

Meikäläisen "työhuone"
Hei! Kovasti pahoittelut pitkästä kirjoittamattomuudesta!

 Levillä tuli tosiaan vietettyä 3,5 viikkoa ja oli kyllä huippureissu! Olin siis kylpylähotellissa tekeen työharjoittelua, eli hierontoja ja fysikaalisten hoitojen seuraamista.. Kielitaitokin kehittyi kummasti kun ekat kaks viikkoa suurin osa asiakkaista oli ulkomaalaisia..

Mikael Gabriel ja Cheek






Kerittiin toki käymään kylpylässä pari kertaa, Hullu Poro Areenalla katsoon Cheekiä ja Apulantaa, kuppiloita kierrettiin (yllätys?) ja kaikenkaikkiaan rinteessä ehdin viettää seitsemänä päivänä monen monta tuntia.. Opinhan ainakin sujuvasti lautailemaan reissulla ;) Pari kaatumistakin kävi, mutta sehän kuuluu asiaan..Ja ne seisovan pöydän ruuat..AAH! :P Tässä vähän kuvatuksia nuilta viikoilta:





Apulanta          





Kelit oli kohillaan ;)

 Tuon selän/lonkan kanssa kun on ollut välillä ongelmia (iskiashermon kanssa ilmeisesti) ja yks fyssari tuolla Levilllä väänteli ja käänteli ja oli sitä mieltä, että pakaran/takareiden lihakset on niin turkasen jumissa, että hermo jää painoksiin.. Se sitten ehdotti akupunktiota.. Voittepa kuvitella mitä tosi neulakammoinen neiti tähän tuumas... "Ei kiitos" ja lähdin "karkuun". No, seuraavaan päivään sulatellessani asiaa, menin sitten.. Eka kokemus oli kyllä mielenkiintoinen..pyörrytti ja oksetti ja tutisutti (jännitys), mutta lopulta rentouduin ja ei se ollut paha..pari neulaa nipisti aavistuksen, muista en tienny mitään vaikka se tökki niitä 16! Pisin oli 6cm (ja se oli työnnetty tappiin asti :D eikä tietookaan! Seuraavana päivänä kivut oli lähes kokonaan POISSA!
Seuraavalla viikolla kävin vielä uudestaan ja sillon tökittiin 20 neulan verran! Oli kyllä hyvä kokemus tuokin! Apua siitä on kyllä ollut (yhdessä venyttelyn kanssa..Olen siis oikeesti jopa venytellyt!)

Tosin meidän opettaja lupas tutkasta huomenna myös ja antaa toisen näkökulman siihen,että mikä siellä mättää.. Todennäköisesti johtuu siis mun heittämisestä, kun ne loppukiskaisut kuormittaa niin ykspuolisesti ja se on melko kova riuhtaisu ja kun se vaan toistuu ja toistuu..
 Noo, kärsittäköön! Nyt on meinaan päästy sellaiseen nosteeseen heittojen suhteen, että luulen että kesällä kisakentät kutsuu.. (varovainen aavistus tosin vielä, ei lupaus)!

Tosiaan jäin harjoittelun jälkeen Leville vielä lähes viikoks lomailemaan , eli laskettelemaan..



Tää viikko ollaan oltu jo takas koulussa ja heti perjantaille lykättiin fysikaalisten hoitojen tentti!

Treenitkin on sujunu hyvin.. Tiistaina oli koulussa uintia ja illala kävin lenkillä..keskiviikkona kävin heittään ja meni tosi hienosti! Torstaina tein levytangolla kyykkyjä isommilla painoilla kuin ennen (ja sen tuntee kyllä vieläkin jaloissa!) ja illalla puolen tunnin hölkällä..

Oikein harmittaa kun tuolla on ollut noin hieno keli kun en ehtiny tuohon järven jäälle käppäileen.. Ollaan tää päivä kierrelty asuntonäyttelyjä, ja yksi potentiaalinen asunto löytyikin(jos vain pääsee pankin kanssa yhteisymmärrykseen) :)

Niin tosiaan, Levin jälkeen olikin aikamoinen "turvotus" päällä, joten oon tän viikon ja pidän ens viikon vähähiilarista kuuria..Puntarin mukaan tällä viikolla olis muka jopa 3kg lähteny nesteitä..Tiiä tuota,mutta kevyempi olo on ainakin.. :)

Nyt saunaan! Mukavaa alkavaa viikkoa!

-VipeR






1 kommentti:

  1. Tuo akupunktio kuulostaa kyllä jutulta, jota olen aina halunnut kokeilla. :D

    - E

    VastaaPoista