sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tiellä pohjoiseen

Heip! Eipä oo tullut kirjoteltua hetkeen..pahoittelut siitä..
Tosiaan pari viikkoa sitten oltiin Tampereella ja käytiin tutustumassa Tapparan huoltotiimiin ja -tiloihin ja kateltiin niitten aamujäätä..  Loppureissu ei sitten mennytkään ihan niinku piti..ja palattiin takas opistolle.. Se viikonloppu menikin sitten kaikkea muuta kuin treenien merkeissä..

Maanantaina palattiin taas ruotuun ja puntille,heittämään jne. Sen viikon jälkeen olikin pidettävä muutama lepopäivä (taas), sillä etureiden jänne oli ottanut itseensä ja ärtynyt melko kivuliaaks..

Tän viikon oon tehny muutenkin sitten kevennettyä treeniviikkoa..
Tiistaina meillä oli koulussa hiihtoa..viime kerrasta suksilla olikin vierähtänyt lähes seitsemän vuotta.. :D Enteilin vähintään seitsemää kaatumista ja olinkin yllättynyt, sillä kahden ja puolen tunnin aikana pyllähdin VAIN kaksi kertaa..ottaen huomioon, että mulla oli ekaa kertaa luistelusukset jalassa ja harjoiteltiin mm.yhdellä jalalla mäenlaskua :D hyvä minä! Mutta täytyy myöntää, että ennakko-odotuksista (ja peloista) huolimatta oli kivaa. Ja menen varmasti uudestaan lähiaikoina ;)

Loppuviikosta kävin mm. heittämässä ja salilla tekeen oheisharjoitteita ja pyörimisharjoituksia..

Eilen kävin piiiiitkästä aikaa "valmentajan" kanssa heittelemässä.. Se ei ookkaan nähny mun heittoja syksyn jälkeen.. Tarkoitus oli yllättää se,sillä itse huomaan ja tiedostan suuren muutoksen ja kehityksen heittämisessä.. Yllätys onnistui, valmentaja oli aivan häkeltynyt kehityksestä ja ennusti pitkiä metrejä ;) Kuulema eiliset huonoimmatkin heitot olivat parempia kuin syksyllä mun "parhaat" heitot.. :D Aika paljon siis menty eteenpäin.. No joo, oon mä kyllä tehny aika paljon enemmän töitäkin sen eteen :)

Nyt jää heittäminen reilu kolmeksi viikkoa, mutta sen korvaa laskettelu ja varmaan se hiihtäminen :) Tässä ollaan nimittäin parin luokkakaverin kanssa automatkalla työharjoitteluun LEVILLE! :)
Meikäläinen ei ookkaan Lapissa päässyt aiemmin käymään.. reilu 100km olis enää jäljellä.. :) matkattu on jo 600km ja matka on mennyt yllättävän nopeasti ja mukavasti :) Ainoatakaan poroa ei ole VIELÄ  bongattu ;)

Palataan asiaan myöhemmin..aion loppumatkan nauttia ilta-auringon värittämistä Lapin maisemista! :)

<3:VipeR

PS: kuvia tulee myöhemmin sillä en osaa liittää niitä vielä tästä uudesta puhelimesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti