tiistai 18. joulukuuta 2012

Pikkujoulut ohi, salille mars!

Huhhahei ja rom.. siis palkkaria pullo.. :D

Nyt ois "pahin" pikkujoulukausi ohi.. Oliha niitä viikon sisään kolmet.. Serkun kanssa yhdet, kaveriporukalla yhdet ja luokan kanssa vielä yhdet.. Oli oikein mukavia juhlia kaikki, ei niistä sen enempää.. :D Pari kuvaa saatte maistiaisiks ;)

Ollaan siis palattu ruotuun taas.. Viime viikonlopun olin ihan kiltisti kotosalla ja sunnuntaina painelin kaverin kanssa AAMULLA (en siis vieläkään ole aamuihmisiä) lenkille..Tunti hölkittiin järven rantaa pitkin ja oli muuten kylmä! Mutta teki hyvää! :)

Eilen kävin tekemässä kuntopalloilla treenin, jälleen niin, että tein yhtä liikettä 2x15x3kg pallolla ja lyhyet tauot ja eri liikkeiden väliset palautukset tein erilaisina koordinaatioina ja hölkkänä.. Ei siis turhia taukoja enää vaan kaikki tehot irti.. Normaalisti oon tehny noin 300 heittoa+ noi "palautukset", eilen tempasin 400xsillä pallolla erilaisia heittoja.. Kyllä oli sit vähän puhti pois.. Ihana tunne kun oli vähän niinku antanu kaikkensa.. :p

Tänään onkin sit ollu etureisissä, pakaroissa ja kyljissä vähän tuntemuksia.. HYVÄ!

Tänään painelin suoraan koulun jälkeen tekeen reeniä.. "Lämmittelin" kahvakuulalla eril. heilautuksia, rinnallevetoja, tempauksia, LC:tä jne. Osan liikkeistä 2x8kg ja osan 12kg:llä.. Sit tein heittohäkissä pyörimisharjoituksia sellasen kahvapallon kanssa ja lopuksi muutamia "irtipäästöjä" ja pyörimisharjoituksia 7,2kg moukarin kanssa... että semmosta tänään..Hiki tuli ja hyvä mieli :) Nyt vois yrittää venytellä tänään..


Huomenna meillä onkin koulussa pari tuntia uintia, joten siinä tulee jo hyvää palauttavaa..Mutta saattaapi olla että käyn vielä illalla esim. lenkillä tms.

Viime viikolla oli muuten se kahvakuulaohjaajakoulutuksen lisenssiosa ja meni oikein mukavasti taas se päivä.. Täällä vielä kuumeisesti tietoa odotellaan(lupas tällä viikolla ilmotella), että tuleeko sitä lisenssiä.. Pidetään peukut ja varpaat pystyssä!

Niin ja sen verran näihin "ravintoasioihin"..Aloitin perjantaina kokeilumielessä Maca-jauheen käytön.. Aamusella siis pari lusikallista jonkun sopan tms. sekaan.. Sitä on niiiiin moni kehunu ja suositellu, enkä voi kyllä itsekään olla muuta mieltä..Jo parissa päivässä oon huomannu eron virkeystasossani.. (Mm. sunnuntain aamulenkki..) Ja jaksaa tehdä pisempää reeniä ilman suurensuurta uupumusta.. Tuntuu, että virtaa löytyy ku pienestä kylästä.. IHANAA!! Jaksaa tehäkin jotain.. :)
Tästä luonollisesta "piristäjästä" voi lukea lisää täältä.
Ja joo, tiedän, että monenkin mielestä nää superfoodit on ihan humpuukia, mutta itse "joudun" allekirjoittamaan kyseisen toimivuuden..On kyllä olo kuin ois vetäny pannullisen kahvia, mutta se jatkuu koko päivän..ja kuitenkin yöt nukun kuin tukki :)

Tällasta täällä.. Oikein mukavaa joulunodotusta!!

Niin ja tervetuloa uusi lukija :)

<3:VipeR

2 kommenttia:

  1. Miten en oo lisänny tätä sun blogia omaan listaan? Onneks eksyin tänne, ihana lukea juttuja ja nähdä kuvia Kuortaneelta :) Mitä oot tykänny opiskella siellä? (:

    VastaaPoista
  2. No oonhan minä, kovastikin! Nautin etenkin siitä, että pääsee reenailemaan päivittäin :)Oon siis siellä uhk:lla, joten vain vuoden..viihtyisin kyllä pisempäänkin.. :)

    VastaaPoista