keskiviikko 21. lokakuuta 2015

"Syysloma"

Heipparallaa!

näillä fiiliksillä lomalle!

Viimeviikolla viettelin "syyslomaa".. meillähän ei siis virallisesti ole syyslomaa, vaan itseopiskeluviikko.. Se menikin mukavissa merkeissä, vaikkakin hieman kiireisesti (kuten aina..)! Lomalle lähdin oikein mukavilla fiiliksillä kun olkapään tilanteesta sai hyviä uutisia ja näytettiin vihreetä valoa kuntoutumisen edistymisestä ja treeniin paluusta (niistä tulossa omaa juttua..) :)


 Heti loman aluksi hieman juhlistettiin ystävää, jolla on pian laskettu aika esikoiselleen. Herkuteltiin ja rentouduttiin! Seuraavana päivänä suuntasin juhlistamaan kummitytön synttäreitä ja voi sitäkin herkkujen määrää ja tädin pientä prinsessaa!! <3 Mutta voi sitä herkkuöveriä mikä tästä viikonlopusta jäi käteen...




Ystävän "babyshower" kakku :P
kummitytön synttäriherkkuja

Alkuviikoksi suuntasin serkun luokse viettäämään vähän naisten iltaa.. Katseltiin elokuvia, höpistiin ja joo, maisteltiin vähän viiniäkin siinä ;) Käytiin myös Tuurissa katselemassa mitä löytyy ja ainahan sieltä jotain mukaan löytyy..nytkin! Lankoja ja koulutarvikkeita ainakin.

Keskiviikkona palailin kotiin, jossa loppuviikko meni sitten kouluhommien parissa ja lisäksi muutamankin kaverin olotilaa siinä helpotin hieronnalla.. :D Ja sain kerrankin nauttia pidemmistä aamulenkeistä koiruuden kanssa! Että mulla olikin ollu ikävä taas sen kanssa touhuilua!<3 Ja on tuo "kotimetsä" aika kiva paikka :)

 

ekaa kertaa geokätköilemässä
Tämän viikon maanantaina lähdettiin kaverin kanssa lenkille, tällä kertaa hieman erilaiselle lenkille, sillä oltiin saatu (tai pikemminkin minä) idean, että käydäänpä kokeilemassa sitä paljon puhuttua geokätköilyä, sillä meidänkin kotikadun lähellä oli perätä kymmenkunta kätköä.. Löydettiin puoliksi kaksi.. löydettiin siis se ensimmäinen osa multikätköstä, muttei sitä toista.. MÖH! :/ joku toinen kerta sitten.. Ihan oli hauska ja erilainen tapa lenkittää itsensä ja koira :D

Tiistaina ajelin taas tänne opiskelupaikkakunnalle ja takas arkeen!

Viikko oli kaikinpuolin siis mukava, vaikka meni taas liian nopeasti! Treenijutuista ja liikkumisesta on tulossa omaa postausta, sillä nyt on taas jotain kerrottavaa siltä saralta! JEE!



Niin ja tosiaan!! Se tärkein ja ihanin asia: Sunnuntaiaamuna minusta tuli nelinkertainen täti, kun veljelleni ja hänen vaimolleen syntyi kolmas ihana pikkuprinsessa!!<3<3<3


-VipeR

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) Kauniita kuvia :) Onnea vielä tätiliinille <3 Mukavaa torstaita sinne opiskelujen pariin. Tsemppiä ja terkut täältä kahvilta ja hymiö :)

    VastaaPoista